• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Turkish Cargo Avrupa Pazarındaki Büyümesini Sürdürüyor

Turkish Cargo Avrupa Pazarındaki Büyümesini Sürdürüyor
Dünyanın 127 ülkesine hizmet sağlayan küresel hava kargo markası Turkish Cargo, Nisan 2021 IATA istatistiklerine göre %25'e yakın pazar payı ile Macaristan kargo ihracatında her 4 sevkiyattan 1'ini taşıyarak 1. sıraya yükseldi.

Haftalık 4 adet A330 kargo uçağı ile yedek parçadan ilaca kadar her türlü ürünü en üst düzeyde özen ve kişiye özel hizmet ile ulaştıran Turkish Cargo, IATA istatistiklerine göre, Mayıs 2021'de birçok güçlü rakibini geride bırakarak 1.668 ton ile Ġsviçre kargo ihracatında da 2. sırada yer aldı. Türk H

ava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen “Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası olarak dünya çapındaki tedarik zincirine sağladığımız katkılar ile Avrupa pazarına değer katmaya devam ediyoruz. Başarılarımızı günden güne artırarak dünyanın her yerine ulaşmayı hedefliyoruz. Yalnızca yaptığımız taşımalarla değil; açtığımız alanlar, gelişimine katkı sağladığımız sektörler ve ortaya çıkarmış olduğumuz büyük lojistik ekosistemle beraber küresel ticaretin rekabet gücünün artırılmasında üstlendiğimiz kritik rolümüzü kararlılıkla sürdürüyoruz. Kazandığımız bu başarılar ile 2023 yılında dünyanın ilk 3 hava kargo markasından biri olma hedefimizde de hızla ilerliyoruz.” 

Kıtaları birbirine bağlayan Turkish Cargo, ekspres taşıyıcılar hariç hava kargo markaları arasında 96 destinasyondan oluşan dünyanın en geniş kargo uçağı ağına sahip ve 25’i direkt kargo uçağı olan 372 uçaktan oluşan filosuyla küresel iş süreçlerini sürdürüyor. Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve alanında uzman kadrosuyla sürdürülebilir bir büyüme sağlayan ve dünyanın ilk 3 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen Turkish Cargo, yenilikçilik misyonuyla beraber dijitalleşme ve inovasyon alanında da öncü projeler geliştirerek sürekli değişen dünyada hizmet kalitesini sürdürülebilir şekilde yükseltmeye devam ediyor. 

Turkish Cargo Avrupa Pazarındaki Büyümesini Sürdürüyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77