• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Turkish Cargo Çin’de Üretilen Kovid-19 Aşılarını Türkiye’ye Taşıdı

Turkish Cargo Çin’de Üretilen Kovid-19 Aşılarını Türkiye’ye Taşıdı
Dünya çapında sağlık, medikal ekipman ve aşı taşımalarını aralıksız sürdüren Turkish Cargo, Sağlık Bakanlığı’nın Çin’den tedarik ettiği Kovid-19 aşılarının (Sinovac) ilk bölümünü Türkiye’ye taşıdı.

Özel soğutma sistemlerine sahip 17 adet konteynere yüklenen Kovid-19 aşıları, gerçekleştirilen özel bir seferle Pekin’den Ankara’ya başarılı bir şekilde ulaştırılarak Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildi.

Son 100 yılın en büyük krizlerinden olan ve tüm dünyayı etkileyen KOVID-19 pandemisine karşı verilen mücadelede Turkish Cargo önemli bir misyon üstleniyor. Pandemi sürecinde uluslararası gıda ve ilaç zincirinin devamlılığına katkı sağlayan marka sahip olduğu uçuş ağı gücünü yüzde 30 kapasite artışıyla taçlandırdı. Başarılı marka, 150 uçak paletine cevap verecek bir kapasite ile soğuk zincir taşıma ölçeğini aylık 25 bin tona kadar yükseltti ve dünya çapında aşı taşımaları için güvenilirliğini pekiştirdi.

IATA CEIV (Bağımsız Denetleyiciler için Mükemmellik Merkezi) pharma sertifikasına sahip Turkish Cargo, ilaç ve aşı taşımalarında global standartlarda tasarladığı ‘TK Pharma’ ürünü ile en ideal şartlarda soğuk zinciri koruyor. İlaç üreticileri, nakliye şirketleri, havaalanları, yer hizmetleri ve ülke otoriteleri ile sürekli diyaloğunu sürdüren başarılı marka, ultra dondurulmuş aralıkta olan (-70 ° C) taşımalarda kuru buz gibi özel soğutulmuş kaplar ve araçlar kullanılarak, ilaç ve aşı üreticilerinin çok çeşitli gereksinimlerini karşılayabiliyor.

Turkish Cargo; Mumbai, Brüksel, İstanbul, Singapur, Dubai, Basel, Londra ve Amsterdam gibi önemli ve sertifikalı destinasyonlara ilaç taşıyarak, 400'den fazla destinasyon arasında küresel ilaç koridoru oluşturan Turkish Cargo, 96’sı direkt kargo olan 300’den fazla destinasyona ulaşıyor ve 365 uçaktan oluşan filosuyla birlikte, global hizmet ağında yer alan müşterilerine 7/24 hizmet sağlamaya devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77