• BIST 8876.85
  • Altın 2240.894
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.1251
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Turkish Cargo Dubai World Cup’ta Yarışacak Atları Taşıdı

Turkish Cargo Dubai World Cup’ta Yarışacak Atları Taşıdı
Turkish Cargo, gerçekleştirdiği iki farklı özel kargo operasyonu ile toplam 17 atı başarılı ve güvenli bir şekilde İstanbul ve Dubai’ye taşıdı.

Turkish Cargo güvencesi ile gerçekleştirilen operasyonlarda; Amerika’da yaşayan ve Türkiye’deki at yetiştiriciliğine önemli katkılar sağlaması beklenen toplam 15 tay ve at, özel olarak tasarlanmış, kaydırmaz zemine ve oval kenarlara sahip beş stall (özel at ahırı) içerisinde Şikago’dan İstanbul'a getirildi. Atlar, kolay hareket imkânı sağlayan özel yükleme kapıları aracılığıyla Türkiye’deki yeni yuvalarına, sağlıklı bir şekilde ulaştırıldı. “Good Curry” ve “Peri Lina” isimli iki safkan ise 1996 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve dünyanın en önemli yarışçılık festivallerinden biri olan Dubai World Cup’a katılmak üzere İstanbul’dan Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrine taşındı.

Hava kargo sektörünün dinamik markası Turkish Cargo bu iki operasyon ile canlı hayvan taşımaları konusunda tecrübeli ve güvenilir olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Turkish Cargo, hayvan taşımalarını en ideal şartlarda gerçekleştirmeyi amaçlayan uluslararası bir organizasyon olan Animal Transportation Association’a üye olmakla birlikte, müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için kabul, depolama ve sevk süreçlerinde, IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) Canlı Hayvan Taşıma Yönetmeliği’ni referans almakta ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, kafesleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde harfiyen uygulamaktadır.

Canlı hayvanlar, Turkish Cargo’nun uzaktan kontrol edilebilen ısı ve nem takip sistemiyle donatılmış barınakların bulunduğu canlı hayvan konaklama ve bakım odalarında misafir edilmektedir.

Turkish Cargo Dubai World Cup’ta Yarışacak Atları Taşıdı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77