• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Turkish Cargo Global Hava Köprüsü Oluşturmaya Devam Ediyor

Turkish Cargo Global Hava Köprüsü Oluşturmaya Devam Ediyor
Başarılı iş süreçlerini sürdüren Turkish Cargo; Londra, Bükreş, Bangkok, Singapur, Beyrut ve Lahor’u direkt kargo uçağı seferi düzenlediği destinasyonlar arasına ekleyerek, direkt kargo operasyonu düzenlediği destinasyon sayısını 95’e çıkardı.

Küresel taşıyıcı yeni destinasyonlar ile dünyanın en geniş direkt kargo uçuş ağına sahip hava kargo markası unvanını güçlendirdi.

Turkish Cargo, eylül ayı itibarıyla; Londra’da bulunan ve dünyanın en işlek havalimanlarından biri olan Heathrow Havalimanı’nı (LHR), Güneydoğu Asya'nın en büyük havalimanlarından olan Suvarnabhumi (BKK) ile Singapur’un Changi Havalimanı'nı (SIN) ve Lübnan’ın tek operasyonel ticari havalimanı olan Refik Hariri Havalimanı’nı (BEY) kargo uçuş ağına ekledi. Ayrıca kış tarifesi kapsamında da Romanya’nın en işlek havalimanı olan Henri Coanda Havalimanı’nı (OTP) ve Pakistan’ın kültür merkezi Lahor’da bulunan Allama Ikbal Havaalanı’nı (LHE) kargo uçuş ağına ekleyen başarılı marka, Avrupa kıtasında 31, Ortadoğu’da 22 ve Uzakdoğu’da 16 direkt kargo uçağı destinasyona ulaşmış oldu.

Kıtaları birbirine bağlayan Turkish Cargo, ekspres taşıyıcılar hariç hava kargo markaları arasında, 95 destinasyondan oluşan dünyanın en geniş direkt kargo uçağı ağına sahip ve 25’i direkt kargo olan 361 uçaktan oluşan filosuyla global iş süreçlerini yürütmeye devam ediyor. Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve alanında uzman ekipleriyle sürdürülebilir bir büyüme sağlayan ve dünyanın ilk 5 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen Turkish Cargo, yeni marka stratejisi ‘’Raise The Bar’’ ile sürekli değişen dünyada beklentilerin ötesine geçerek hizmet kalitesini sürdürülebilir şekilde yükseltmeye devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77