• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Turkish Cargo İklim Kontrollü Çözümler Sunuyor

Turkish Cargo İklim Kontrollü Çözümler Sunuyor
Turkish Cargo, Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunan hava kargoları için iklim kontrollü çözümler sunan DoKaSch Temperature Solutions ile Master Kiralama Anlaşması imzaladı.

Elektrikli klima kabı olan Opticooler, tropikal bir yaz veya kutup kışı, sıcaklığı fark etmeksizin ilaçları ideal sıcaklık aralığında tutabiliyor. Opticooler çok yüksek bir arıza emniyetine sahiptir ve farmasötik taşıma için güvenilir bir ürün olarak kabul edilir. Opticooler, aşılar ve diğer farmasötikler gibi sıcaklığa duyarlı ürünlerin hava yoluyla taşınması için en güvenli kaplardan biri olarak öne çıkıyor.

Turkish Cargo Pazarlama Başkanı Fatih CIĞAL, “Dünyanın önde gelen havayollarından biri olarak, kargo müşterilerimize yüksek değerli ilaç ürünlerinin taşınması için en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Bu yüzden Opticooler, doğal seçimlerden biri ve Master Kiralama Anlaşması, gerekli tüm prosedürleri yerine getirdiğimizi doğruladı” dedi.

DoKaSch Temperature Solutions'ın Genel Müdürü Andreas Seitz, ‘’Şubat 2019’dan itibaren DoKaSch, Opticooler’a dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo için Opticooler’ı tedarik edecek ve Star Alliance ağının önemli bir üyesini referansları arasına ekleyecek. Türk Hava Yolları, diğer havayollarından daha fazla varış noktasına hizmet veriyor. Bu, Opticooler'larımızın artık güvenilir bir sıcaklık kontrollü hava nakliyesi gerektiren birçok müşteriye ulaşabileceği anlamına geliyor” dedi.

İlaç ve tıbbi malzeme içeren sevkiyatlar için ürettiği ürünlerle kalite oluşturan Turkish Cargo, geniş ve kapsamlı uçuş ağı sayesinde 124 ülkeye ve 300'den fazla destinasyona, hava kargo hizmeti sunmaktadır. Turkish Cargo, İstanbul Havalimanı’nda sahip olacağı geniş ve modern kargo tesisleriyle sıcaklığa duyarlı ilaçların taşınması içintüm dünyaya güvenli bir merkez sağlayacaktır.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77