• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Turkish Cargo Kuala Lumpur ve Ahmedabad’ı Kargo Uçuş Ağına Ekledi

Turkish Cargo Kuala Lumpur ve Ahmedabad’ı Kargo Uçuş Ağına Ekledi
Turkish Cargo, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Başarılı hava kargo markası, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur (KUL) ve Hindistan’ın batısında yer alan Ahmedabad’ı (AMD) direkt kargo uçuşu gerçekleştirdiği destinasyonlar arasına ekledi.

Turkish Cargo, uçuş ağına eklediği Malezya’nın kültür ve finans başkenti olan Kuala Lumpur, önemli ithalat ve ihracat potansiyeli ile ön plana çıkıyor. Kuala Lumpur’dan Avrupa’da Frankfurt ve Amsterdam’a; Amerika’da ise Şikago, Atlanta ve Houston destinasyonları başta olmak üzere; dünyanın birçok ülkesine; elektronik ve medikal ürünler ile yedek parçalarının taşınması hedefleniyor. 

Turkish Cargo’nun Boeing 777F kargo uçağıyla icra edeceği Kuala Lumpur seferlerinin, ISL–KUL–SGN (Ho Chi Minh/Vietnam) hattında icra edilmesi ve bu bölgede güçlü bir ithalat - ihracat hattının oluşturulması planlanıyor. 

Hindistan'ın batısında yer alan, Gucarat eyaletindeki en büyük şehir olan Ahmedabad ise ithalat potansiyeli yüksek olan Doha ve Bahreyn noktaları ile birleştirilmiştir. Ayrıca hızlı büyüyen şehirler listesinde yer alan Ahmedabad, ciddi bir ilaç pazarı konumunda yer almasıyla da ön plana çıkıyor. 

İlaç taşımalarında küresel kalite standardı olan; IATA CEIV Pharma sertifikasına sahip ve bu yeterlilik kriterlerine göre operasyonlarını yürüten Turkish Cargo, Ahmedabad için önemli bir taşıyıcı olmayı hedefliyor. Seferler, Airbus 330F kargo uçağıyla; DOH–AMD–ISL ve BAH–AMD-ISL hatlarında icra edilecek.

tk-turkish-cargo-kuala-lumpur.jpg

turkish-cargo-ahmedadab.jpg

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77