• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Turkish Cargo Payload Asia Ödül Töreninde ‘Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı’ Seçildi

Turkish Cargo Payload Asia Ödül Töreninde ‘Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı’ Seçildi
Bayrak taşıyıcı hava kargo markası Turkish Cargo, 7’ncisi dijital olarak gerçekleştirilen Payload Asia Awards 2020’de, ‘Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı’ seçildi ve ‘'Overall Carrier Of Year' ödülüne layık görüldü.

Tüm zorluklara ve kısıtlara ragmen 2020 yılı boyunca operasyonlarına ve iş süreçlerine 7/24 devam eden Turkish Cargo, Singapur merkezli olan Payload Asia’da ‘Yılın Hava Kargo Taşıyıcısı’ seçilerek başarı karnesine bir ödül daha eklemiş oldu.

Küresel pandemi nedeniyle dijital platform üzerinden 22 Ocak’ta gerçekleştirilen ödül törenine, 60'tan fazla sektör profesyoneli, havayolları temsilcileri, kargo taşıyıcıları, BT sağlayıcıları, ekspres operatör temsilcileri katıldı ve 15 kategoride verilen ödüller sahiplerini buldu.

Ödül etkinliğinde kazananlar kalite, yenilik, verimlilik, hız, güvenilirlik ve vizyon gibi kriterler esas alınarak, tedarik zinciri uzmanları tarafından gerçekleşen oylama sonucunda belirleniyor ve hava kargo sektörünü geliştirmeye yardımcı olan yenilikçi ürünler, hizmetler veya operasyonlar sunan tüm sektöre açık olarak gerçekleşiyor.

Ödül ile ilgili görüş belirten Türk Hava Yolları (Kargo) Genel Müdür Yardımcısı Turhan ÖZEN: ‘’Bu değerli ödül ve yıl boyunca almış olduğumuz global nitelikli ödüller, hizmet kalitemize, operasyonel mükemmelliğe, yenilikçi ve müşteri beklentilerini aşmaya yönelik standartlarımıza ve sürdürülebilir başarılarımıza işaret eden önemli bir kilometer taşıdır. Küresel anlamda en geniş uçuş ağına sahi olan markamız, kurduğu hava kargo köprüleri ile çok önemli taşımalar gerçekleştirmeye devam edecektir. Turkish Cargo kullandığı ve geliştirdiği yeni teknolojiler, inovatif yaklaşımlar ile daha etkin çözümler üretmekte ve zorlu pandemi sürecinde de başarısını sürdürmektedir.’’ dedi.

Dünyanın en geniş direkt kargo uçağı ağına sahip hava kargo markası olan Turkish Cargo, 96’sı direkt kargo olan 300’den fazla destinasyona ulaşıyor ve global ağında yer alan müşterilerine 7/24 hizmet sağlamaya devam ediyor. Başarılı marka, geniş hizmet yelpazesini ve operasyonel kabiliyetlerini, Türkiye’nin eşsiz coğrafi avantajlarıyla birleştirerek her geçen gün başarı çıtasını yükseltmeye devam ederek, 2023 yılında dünyanın ilk beş hava kargo markası arasında yer almayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77