• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Turkish Cargo’dan Özel Kargo Taşımaları İçin Global Hava Köprüsü

Turkish Cargo’dan Özel Kargo Taşımaları İçin Global Hava Köprüsü
Turkish Cargo, küresel bir hava köprüsü oluşturarak sürdürdüğü özel kargo operasyonlarıyla; 2020 yılının ilk yarısında yüzde 67 büyüme sağlayarak, özel kargo taşımalarında olan global Pazar payını yüzde 3.9’dan yüzde 5.4’e çıkardı.

Dünyayı çevreleyen geniş uçuş ağıyla birlikte; Londra, Dubai, Amsterdam ve Maastricht başta olmak üzere operasyonlarını aralıksız sürdürerek özel kargo taşımalarında önemli bir lojistik çözüm ortağı olan Turkish Cargo; ilaçlar, medikal ekipmanlar, tehlikeli maddeler ve değerli kargolar başta tüm özel kargo taşımalarını başarıyla gerçekleştiriyor. Global hava kargo markası, 1 Şubat – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında 30 bin ton ilaç ve 10 bin tona yakın medikal ekipman taşıması gerçekleştirdi.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) ‘’CEIV Pharma, CEIV Fresh, CEIV Live Animal’’ sertifikalarının üçüne birden sahip ilk hava kargo markası Turkish Cargo, İstanbul ve Atatürk havalimanlarındaki tesislerinde, toplam 3.500 m² alanı bulunan farklı ısı aralıklarına sahip özel kargo depolama odalarında yüksek standartlarda koruma sağlıyor.

Başarılı marka, özel kargo gönderilerinin depolama ve operasyon süreçlerini, Bozulabilir Kargo Yönergesi’ne (IATA PCR) uygun olarak gerçekleştirmeye devam ederken, birbiriyle uyumlu olan kargo ayrıştırma prosedürlerini harfiyen uyguluyor.

Küresel pandemiye karşı geliştirilecek olan aşının tüm dünyaya ulaştırılabilmesi için tüm yeterliliklere sahip olan Turkish Cargo; aktif ısı kontrollü olan Envirotainer ve CSafe konteynerleri, elektrikli klima kabı olan Opticooler, Termal Dolly ve termal izolasyonlu tek kullanımlık örtüler kullanarak yüksek hassasiyete sahip olan sağlık ürünlerinde riski minimize ediyor.

Özel kargo taşımalarında 30 yıllık deneyime sahip olan Turkish Cargo, en yakın dostlarımızı güvenle taşıyor

Yüksek standartlar sağlayan Turkish Cargo, ‘’Mission Rescue’’ vizyonuyla hareket ederek gerçekleştirdiği taşımalarıyla; zor şartlar altında ve nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanları, doğal yaşam alanlarına ulaştırıyor ve yeni hayatlara dokunarak fark yaratmaya devam ediyor.

“Raise the Bar” misyonuyla; saygı çerçevesinde diyaloğa dayalı çalışma yöntemi, karşılıklı güven ve açık iletişim sağlayan Turkish Cargo, takım ruhuyla hareket ederek başarı çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Sürdürülebilirlik ilkesine bağlı kalarak hareket eden başarılı marka, ekosistemi bozmadan doğaya saygılı şekilde yürüttüğü iş süreçleriyle değer üretiyor ve gelişim odaklı iyi bir iş ortağı olmayı sürdürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77