• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Turkish Cargo'nun Kargo Terminalini Lödige Industrie Donatıyor

Turkish Cargo'nun Kargo Terminalini Lödige Industrie Donatıyor
Büyüyen hava kargo faaliyetlerini İstanbul Havalimanı’na taşımaya hazırlanan Turkish Cargo, tamamlandığında, yılda iki milyon ton kapasiteye ulaşacaktır terminalin donatımı için Alman Lödige Industries ile çalışıyor.

Dünya çapında 40'tan fazla hava kargo terminalini donatmış olan Lödige Industries, en yeni teknolojiye sahip tam otomatik bir terminal oluşturuyor. 

Yeni kargo terminalinin donatımında otomatik yüksek raf depo alanı, hava kargo konteynerleri için 2 bin depo platformu, 17 bin palet depo alanı, 52 istifleme cihazı, 26 konteyner- ve palet asansörü ve ayriyeten Müşteri-Nakliye-Yönetimine doğrudan arayüze sahip bir entegre depo yönetim sisteminin (Lödige Cargo Professional) gibi teknolojiler kullanılıyor. Kargo terminaline, Lödige Industries yerel bakım ekibi tarafından yerinde hizmet verilecek. 

Aynı zamanda sistem hatalarını kısa sürece gidermek için gece/gündüz hizmeti veren Almanya’daki Lödge Müşteri Bakım Merkezi’ne bağlanma imkanı bulunuyor.

Turkish Cargo’nun Kargo Yöneticisi Turhan ÖzenTurkish Cargo’nun Kargo Yöneticisi Turhan Özen; "Yeni terminal son teknoloji ürünüdür ve gelecekteki gelişim için bizi ideal bir şekilde konumlandırmaktadır. Lödige Industries ile projemizdeki özel ihtiyaçlarımıza yenilikçi çözümler sağlayacak bir ortak seçtik. İşbirliğimizde esnek ve ekonomik olduklarını kanıtlamışlardır. Bu büyük projelerde her zaman bir avantajdır.” dedi.

Lödige Industires’in CEO’su Philippe De BackerLödige Industires’in CEO’su Philippe De Backer ise şunları söyledi: “Bu gözde projenin oluşturulmasına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Bu yeni Mega-Hub için Turkish Cargo tarafından görevlendirilmiş olmak, mühendislik ve otomasyon konusundaki bilgi birikimimizin ve hava kargo terminalleri alanındaki uzun yıllara dayanan tecrübemizin kanıtıdır.”Turkish Cargo'nun Kargo Terminalini Lödige Industrie Donatıyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77