• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Türkiye’nin Gündemi Taşımacılık ve Lojistik

Türkiye’nin Gündemi Taşımacılık ve Lojistik
Taşımacılık ve lojistik Türkiye’nin gündemine oturacak.

“Dünya tedarik zincirinin altın halkası Türkiye, 15-17 Kasım günleri lojistikle yatıp lojistikle kalkacak.” diyen EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç; “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı, çok güçlü bir etkinlik programına sahip. Açılış töreninden başlayarak çok etkili konuşmacılarla zenginleşen bir fuar içeriği hazırladık.” diyerek şunları söyledi:

“Bu yıl 16. Kez kapılarını açmak üzere olan logitrans Fuarı, sektörün ulusal ve uluslararası çatı örgütleri tarafından düzenlenen oturumlara ev sahipliği yapacak. Uluslararası Karayolu Taşımacılık Birliği IRU tarafından organize edilen ‘Bağlanabilirlik, Dijitalleşme, Yeşil Lojistik’ başlıklı konferansta IRU, TOBB, UND yetkililerinin yanı sıra Traceca, BSEC, AB Komisyonu ve özel sektörü temsil eden konuşmacılar yer alıyor. IRU ayrıca 75. Yıl Bildirgesi İmza Töreni’ni de fuarda gerçekleştirecek.

Etkinliklerin iki ayrı salonda paralel devam edeceğini belirten Ünsaç, “Uluslararası bir başka etkinlik Alman LNC LogisticNetwork Consultants tarafından gerçekleştirilecek.” diyerek şöyle devam etti:

EKO Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Ekin Seren Ünsaç

“Sektörümüzün çatı kuruluşları UND ve UTİKAD, güçlü etkinliklerle fuara damgasını vuruyor. UND Yönetim Kurulu ve Bölge Temsilcileri Toplantısı fuarda gerçekleşecek. UTİKAD ise “Jeopolitik Gelişmeler Işığında Türk Lojistik Sektöründeki Güncel Durum” başlıklı bir panel gerçekleştirecek. Rus Associated Cargo Experts ACEX etkinliğinin başlığı ise “Rusya-Türkiye, Lojistik İş birliği İçin Fırsatlar 2023” The Chartered Institute of Logistics and Transport – CILT da “Geleceğin Lojistiğini Birlikte Şekillendiriyoruz” başlıklı bir oturum düzenlenecek.

Sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen etkinliklerin yanı sıra şirketlerin bizzat düzenledikleri etkinliklerde de ilginç konu ve konuşmacılar yer alıyor. Sarp Intermodal, FESCO, PLH Lojistik panel ve konferanslarını etkinlik salonlarında gerçekleştirecek. Pek çok şirket ise doğrudan kendi standında yapacağı sunumların duyurularını gerçekleştiriyor. Fuarda bir de konusunda yetkin isimlerin konuşacağı ‘Afet Lojistiği’ başlıklı oturum yapılacak.

logitrans Fuarı’nın, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra pek çok yayın tarafından da desteklendiğini belirten Ekin Seren Ünsaç, bu konuda şöyle konuştu:

“Aysberg Yayıncılık tarafından organize edilen ve sektörün büyük bir katılım gösterdiği Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması’nın ödül töreni, her yıl logitrans Fuarı’nda gerçekleşiyor. Aysberg ayrıca ‘Tea & Talk’ etkinliği ile sektörün sözü dinlenir profesyonelleri ile fuar ortamında canlı söyleşiler gerçekleştiriyor.

Fuarda bu yıl Ekonomi Gazetesi de dünya ulaştırma koridorlarına odaklanan bir oturum gerçekleştirecek. Konu ve konuşmacılar açısından bu oturumun da büyük bir ilgi çekeceğini düşünüyoruz.”

Fuarın etki alanının büyüklüğüne dikkat çeken Ekin Seren Ünsaç son olarak; “logitrans Fuarı nedeniyle gerçekleşen etkinlikler sadece fuar ortamında yapılanlarla sınırlı kalmıyor. Fuar haftası boyunca yalnızca İstanbul da değil İzmir, Mersin, İskenderun, Samsun, Trabzon gibi liman şehirlerinde, Ankara, Gaziantep, Denizli, Konya, Hatay gibi taşımacılık ve lojistik potansiyeli yüksek Anadolu kentlerinde ikili ve çok taraflı toplantılar organize ediliyor, görüşmeler yapılıyor. Biz bunları bize gelen talepler, bilgileri ve sonuç raporlarından takip ediyoruz.” dedi.

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

“Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı”, EKO MMI Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 16. kez düzenlenecektir. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

logitrans Beklentileri Aşan Bir Katılım İle Kapılarını Açmaya Hazır

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77