• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ulusoy Logistics Yeni Müşteriler İle Büyüyor

Ulusoy Logistics Yeni Müşteriler İle Büyüyor
Ulusoy Logistics; İngiltere'nin internet mağazacılık firması ‘Asos’ ve İrlanda merkezli ünlü tekstil mağazacılık markalarından ‘Dunnes Stores’ ile tedarik zinciri yönetimi için anlaşmaya vardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ulusoy Logistics Group Genel Müdürü Ertunc Laçinel, “İngiltere, ülke olarak tekstil mağazacılığı, markalaşma ve internet üzerinden satış konularında kendine ait markalarıyla son yıllarda öne çıkıyor. Biz de Ulusoy Logistics olarak Allportcargoservices ile 25 yıla varan işbirliğimiz süresince bu sektörde tedarik zinciri yönetimi konusunda ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

LIMA (Logistics Information Management ) ile uzun yıllar yaptıkları işbirliği sonucunda geliştirilen web tabanlı tedarik zinciri çözümünün dünyanın birçok noktasındaki global markaların tercihi haline geldiğini söyleyen Laçinel, “Bu sistemin kullanılması sayesinde lojistik süreçlerin tamamı tek bir noktadan kontrol altına alınıyor. İnternet bağlantısının olduğu her yerden 7 /24 online olarak izlenebildiği gibi tüm taşıma tiplerinde ve gümrükleme yönetiminde ciddi oranlarda maliyet avantajı sağlıyor. Sistem sayesinde yaratılan maliyet avantajı yanında firmaların personel ihtiyacı ve buna bağlı maliyetleri de ciddi anlamda azalıyor” diye konuştu.

Ertunc Laçinel sözlerini şöyle sürdürdü: “Ulusoy Logistics olarak sadece araç ve tesis yatırımından ziyade; sistemsel ve bilgi işlem altyapı ve buna bağlı Ar-Ge çalışmalarına da yatırım yaptık. Türk markalarımızın global pazarlarda, rekabet ve maliyet avantajlarını kullanmaları için bu sistemi Türk müşterilerimizin de hizmetine sunmaya başladık. Ayrıca Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Uzakdoğu’da ofis ağlarımız hızla gelişiyor, birçok yeni müşteri katılımı ile 2013 yılı ciromuz bir önceki yıla göre yüzde 25 artış gösterdi.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77