• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener: Atlas Lojistik Ödülleri Sektörümüze Değer Katıyor

UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener: Atlas Lojistik Ödülleri Sektörümüze Değer Katıyor
Atlas Lojistik Ödülleri 2023 yarışması için kurumsal başvurularda ve online oylamada sona yaklaşıldığını ifade eden UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener açıklamalarda bulundu.

Tarafsız bir ödül organizasyonunun 14 yıldır kesintisiz olarak sürdürülüyor olmasının çok önemli ve kayda değer bir başarı olduğunu belirten Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Şener yaptığı açıklamada, “Dünya ve yakın coğrafyamızdaki gelişmelere baktığımızda ayakta kalıp iş yapamaya devam etmenin bile başlı başına başarı sayılabileceği günümüzün zorlu koşullarında sektörümüz her yıl daha da büyük başarılar göstererek ülkemizin ekonomik hayatına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Bu bağlamda bütün değerli firmalarının yaptıkları işlerle ödülü zaten hak ettiğini düşünüyorum. Ancak sembolik olarak sektörel başarılarımızı taçlandırdığını düşündüğümüz Atlas ödülüne sahip olmak için ön şart başvuru yapmaktır” dedi.

Fatih Şener son olarak şunları ifade etti: “UND olarak yıllardır kesintisiz olarak desteğimizi sürdürdüğümüz sektörümüzün en önemli ve güvenilir ödül organizasyonu Atlas’a, C2 başta olmak üzere L1, L2, R1/TİO, R2/TİO, N2, M2, P2 belgesi ile faaliyet gösteren tüm taşımacıları ve özellikle üyelerimizi geç kalmadan katılmaya, aday olmaya davet ediyorum.”

Kurumsal Kategori Başvuruları 28 Ekim’de Sona Eriyor

Atlas Lojistik Ödülleri için geri sayımın başlamasıyla birlikte heyecan yükseliyor. “Ulaştırma Bakanlığı Belgeli Hizmetler”, “Oda ve Derneklere Kayıtlı Hizmetler” ve “Jüri Özel Ödülleri” alt dallarından oluşan kurumsal başvurular için aday olma süresi 28 Ekim 2023 Cumartesi günü 13.00’de sona erecek. Kurumsal başvurular https://www.lojistikodulleri.com/basvuru-formlari/ adresindeki formlar aracılığıyla yapılabiliyor.

Online Yarışmada Son Oy Tarihi: 30 Ekim 2023

Atlas Ödülleri’nin heyecanla devam eden diğer bir kategorisi online yarışmadaysa oy kullanma işlemleri 30 Ekim 2023 Pazartesi 18.00’e kadar devam edecek. Online oylamaya https://www.lojistikodulleri.com/online-yarisma/ web adresinden katılmak mümkün.

Yarışmaya Katılım Süreci
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. Atlas Lojistik Ödülleri 2023 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

UND Başkan Yardımcısı Fatih Şener: Atlas Lojistik Ödülleri Sektörümüze Değer Katıyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77