• BIST 10166.89
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

UND Deniz Girişimi Yönetimin İstifası İle Sonuçlandı

UND Deniz Girişimi Yönetimin İstifası İle Sonuçlandı
TEKİRDAĞ’DAN Fransa’nın Toulon kentine yaklaşık 8 aydır yaptığı RO-RO seferlerinin Fransa tarafının çıkardığı sorunlar nedeniyle durmasından sonra, ikinci bir darbeyi de tedarikçisinden yiyen UND Denizcilik AŞ., tedarikçi kurumun alacaklarını

TEKİRDAĞ’DAN Fransa’nın Toulon kentine yaklaşık 8 aydır yaptığı RO-RO seferlerinin Fransa tarafının çıkardığı sorunlar nedeniyle durmasından sonra, ikinci bir darbeyi de tedarikçisinden yiyen UND Denizcilik AŞ., tedarikçi kurumun alacaklarını tedarik etmek istemesi üzerine haciz işlemi ile karşı karşıya geldi. Yaşanan bu olaylar üzerine UND Deniz ticari faaliyetlerine son verirken UND Başkanı Tamer Dinçşahin ve beş yönetim kurulu üyesi, sorumluluğu üzerlerine alarak görevlerinden istifa ettiler. Yaşanan gelişmeler üzerine UND 15 Ocak 2011 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı aldı. Genel Kurul tarihine kadar 2. Başkan İzzet Salah, UND Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak. 


Konuyla ilgili konuşan Tamer Dinçşahin, “UND Deniz, faaliyeti süresince önüne çıkan ve çıkarılan tüm engellerle çok ciddi mücadeleler vermiştir. Biz sektöre olan sorumluluğumuz çerçevesinde, taşımacıların ve ihracatçının ihtiyaç duyduğu Fransa (Toulon) hattını başlattık. Ancak Fransa’nın, Türk plakalı çekicilere yönelik getirdiği sınırlama ile gemilerimiz de sefer yapamaz duruma gelmiştir. Böyle bir aşamada UND Denizin faaliyetlerini durdurma kararı aldık ve bu durum başarısızlık olarak kabul edilirse, yöneticiler olarak biz bu başarısızlığı üstleniyoruz. Başka arkadaşların önünü açmak için de UND Denizcilk AŞ. yönetim kurulundan ve UND yönetiminden istifa ediyoruz” dedi.

Dinçşahin ile beraber, UND Deniz’in de yönetim kurulunda yer alan, Başkan Yardımcıları Halit Özyurt, Bahattin Karakuş, Hakan Keleş, Sayman Ali Çiçekli ve Genel Sekreter Hakan Yılmaz da istifa ettiler. 22 kişilik yönetim kurulunda 16 üye yerini korudu.

Tamer Dinçşahin ve diğer yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından toplanan Uluslararası Nakliyeciler Derneği istifaların ardından olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirerek 15 Ocak 2011 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı aldı. Genel Kurul tarihine kadar 2. Başkan İzzet Salah’ın, UND Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına karar verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77