• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

UND Seçim Sath-ı Mahallinde Nagihan Soylu Adaylığını Açıkladı

UND Seçim Sath-ı Mahallinde Nagihan Soylu Adaylığını Açıkladı
UND Dayanışma Platformu adı altında toplantı düzenleyen Nagihan Soylu 300 kadar nakliyecinin katıldığı yemekte adaylığını açıkladı.

UND Başkan adaylığını açıklayan Nagihan Soylu, en büyük hedeflerinin, 6 yıl içinde var olan olumsuz algıyı tersine çevirmek olduğunu belirtti. Soylu, finansman danışmanlık şirketi kuracaklarını, lojistik kümelenmeyi sağlayacaklarını, Satın Alma ve Tedarik Danışmanlık Sistemi kuracaklarını açıkladı.

Soylu adaylık konuşmasında şunlara değindi, “UND’de görev yaptığım dönemde bir istatistiği dikkatlice takip ettim. Birçok tarafı olan, organize kaçakçılık yapan, uluslararası taşımacılık firma sayısı sadece binde bir… Sürekli olarak bu binde biri önümüze koyarak, bahane ederek, bizleri bir cenderenin içinde tutuyorlar. Araçlarımızın günlerce beklemesine sebep oluyorlar. Sürücülerimizi günlerce dört metre kare alanda yaşamaya mahkûm ediyorlar. Mevzuat; bu binde bire göre düzenleniyor ve ağırlaştırılıyor. Müşteri, gümrük müşaviri ya da firmaların çalışanlarının sehven yaptıkları hatalar sebebiyle, haksız ve orantısız çok ağır cezalar ile karşılaşabiliyoruz. Bu binde bir sebebiyle üzerimizde oluşan olumsuz bir toplumsal algı var.

UND koordinasyonunda Finansal Danışmanlık Sistemi kuracağız. Sıkıntı yaşayan üyelerimiz öncelikle yanlarında UND’yi görecekler. Bütün bu süreçler gizlilik içerisinde yürütülecek ve şirket mahremiyeti koruma altında olacaktır. Böylece; UND üyelerinin her zaman yanında bir finansal kılavuzu olacaktır.

UND Seçim Sath-ı Mahallinde Nagihan Soylu Adaylığını Açıkladı

Çok önem verdiğimiz kavramlardan biri kümelenme… Kümelenme projeleri ile birlikte hareket etme yeteneklerimizi artıracağımızı düşünüyoruz. Buna bir örnek olarak; şimdi sizlere yeni bir projeden bahsetmek istiyorum. Aramızda bazı arkadaşlar İstanbul Ticaret Odası Zümre Toplantısında duydular. ORGANİZE LOJİSTİK BÖLGELERİ Uzun zamandır komite olarak Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi otoriteleri ile görüşmeler yapıyoruz. Konu özelinde devletimizden hiçbir teşvik talebimiz bulunmamaktadır. İstanbul’un doğu ve batı girişinde, kuzey otoyolu çevresinde, hepimizi içine alabilecek hazine arazisi talep ediyoruz. Organize Sanayi Bölgelerinde olduğu gibi, bu arazilerin altyapısı devlet tarafından yapılacak ve biz maliyetini ödeyeceğiz. Altyapısı tamamlandıktan sonra 200 metrekareden 10 bin metrekareye kadar çeşitli segmentlerde arsaların, taşımacılarımıza ücreti karşılığı tahsis edilmesini istiyoruz.

Nagihan Soylu 300 Dolayında Nakliyecinin Katıldığı Yemekte Adaylığını Açıkladı

UND’nin kurumsal yapısının zayıflamasına asla izin vermeyiz. Bizim yönetimimizde kurumsal yapının daha da genişletilerek güçlendiğini göreceksiniz. En ücra köşedeki üyemize periyodik tarih aralıkları ile dokunacağız. Halini hatırını soracağız, şikayetlerini dinleyeceğiz. Derneğimize yeni üye olan her firmamız, üyelik tarihinden sonraki ilk yönetim kurulu toplantısına davet edilecektir. Rahmetli Hayri Ekinci Başkanımız Derneğimizin kuruluşuna, Rahmetli Saffet Ulusoy Başkanımız UND’nin var oluşuna, Çetin Nuhoğlu Başkanımız UND’nin kurumsal sürecinin inşa edilmesine liderlik etti. Tamer Dinçşahin ve Ruhi Engin Özmen Başkanlarımız kurumsal kültüre katkı sağladılar.

İlk faaliyetimiz bir dizi programı içerecek şekilde Ankara’da gerçekleşecektir. Öncelikle sizlerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret edeceğiz. UND’nin ikinci 50 yıl vizyonunu Atamıza anlatacağız. Ardından makamın olur verdiği sayıda arkadaşımız ile Cumhurbaşkanımızı ve ilgili bakanlarımızı ziyaret edeceğiz.

Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında; Uluslararası Nakliyeciler Derneğimizin, yuvamızın ikinci 50 yılını planlamak için; sizlerle birlikte Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetimine ve Başkanlığına aday olduğumuzu ilan ediyoruz. Hayırlı olsun.”

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77