• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

UPS Türkiye’den Müşterilerine Web Tabanlı Nakliye Çözümü

UPS Türkiye’den Müşterilerine Web Tabanlı Nakliye Çözümü

Farklı bölgelerde çalışanlar için ortak paket nakliye sistemi kullanımında kolaylık yaratan Web tabanlı teknoloji UPS CampusShip™, Türkiye’de de hedefine ulaştı. Şirket müşterilerinin de kullanabildiği UPS CampusShip teknolojisi, genişleyerek ülke ve bölge sayısını 42’ye çıkardı.

UPS CampusShip ile birbirine bağımlı şirketler kendi bilgisayarlarından UPS nakliye paketlerini hazırlayıp denetleyebiliyorlar. Şirketin karar veren, söz sahibi kişileri kendi monitörlerinden bütün nakliye işlemlerini merkezi bir kontrol sistemiyle tüm şeffaflığıyla görebiliyorlar. Bu sistemle nakliye kılavuzlarını, izlenecek güzergahları, bölüm ve bölgeye göre net nakliye tutarlarını öğrenebiliyorlar.

UPS Avrupa Ürün ve Hizmet Direktörü Katleen Marran, “UPS, müşterilerinin ihtiyaçlarını önceden gören ve gideren bir firma olarak örgütlenmiştir. Müşterilerimiz işlerini dünya çapında genişlettikçe, onlar için yeni çözümler üretiyoruz. CampusShip, geniş küresel erişimiyle müşterilerimize her türlü girişimleri için daha merkezi ve standart nakliye seçenekleri sunuyor.” dedi.

En son coğrafik genişleme Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, Endonezya, İsrail, Macau, Yeni Zellanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, İsveç, Türkiye ve Vietnam’ı(*) içeriyor. CampusShip’e 20 dilde ulaşılabiliyor.

 (*) UPS CampusShip, zaten Avusturalya, Belçika, Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, Malezya, Meksika ve Hollanda’da kullanılabilir durumda.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77