• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

UTİKAD, Diyarbakır Lojistik Merkezi Yetkilileri İle Görüştü

UTİKAD, Diyarbakır Lojistik Merkezi Yetkilileri İle Görüştü
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmetler Üretenleri Derneği UTİKAD, 1 Ekim 2021 Cuma günü Diyarbakır Lojistik Merkezi (DLM) yetkilileri ile bir araya geldi.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Meral, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Hayrettin Bahçivancı, Karacadağ Kalkınma Ajansı Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Diyadin İnan ve Danışman Atilla Yıldıztekin’in katıldığı toplantıda, Diyarbakır Lojistik Merkezi hakkında görüş alışverişi yapıldı ve iş birliği olanakları değerlendirildi.
 

Toplantı başlangıcında Danışman Atilla Yıldıztekin, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Meral ile diğer yetkililer Diyarbakır Lojistik Merkezi (DLM) hakkında özet bilgiler verdiler ve 15 Ekim 2021 tarihinde merkezin inşaatı için ihaleye çıkılacağı bilgisini paylaştılar.

 

Diyarbakır Lojistik Merkezi çalışmalarının 2013 yılında başladığını, gerekli çalışmaların ve hazırlıkların tamamlanmasıyla ihaleye çıkılma aşamasına ulaşıldığını ifade eden Danışman Atilla Yıldıztekin; bu süreçte lojistikteki ve dünya ticaretindeki gelişmelerin çalışmalara yansıtıldığını ve DLM projesinin deneyimli bir proje ekibi tarafından hazırlanarak yetkili makamlarca onaylandığını belirtti.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur, pandemi öncesi ve sonrası Türkiye ve dünyadaki ticaret ve lojistik faaliyetlerdeki güncel gelişmeleri aktardı ve UTİKAD tarafından daha önce yayınlanmış olan Eskişehir Hasanbey Lojistik Merkez Değerlendirme Raporu hakkında bilgi verdi.

UTİKAD’ın bölgeye ve DLM’ye ne tür katkıları olabileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. DLM heyeti UTİKAD tarafından sunulan eğitim, bilgi ve deneyim aktarımı önerilerine teşekkür ederek, UTİKAD’ın desteğinin bölge ve kendileri için önemli olduğunu ifade ettiler.

UTİKAD, Diyarbakır Lojistik Merkezi Yetkilileri İle Görüştü

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77