• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

UTİKAD’da Turgut Erkeskin Dönemi Başladı

UTİKAD’da Turgut Erkeskin Dönemi Başladı
ULUSLARARASI Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) 27’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Kasım 2010 Çarşamba günü Çınar Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yapılan seçim sonrasında daha önce Yönetim Kurulu Ba

ULUSLARARASI Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) 27’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı, 24 Kasım 2010 Çarşamba günü Çınar Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul’da yapılan seçim sonrasında daha önce Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Turgut Erkeskin, Kosta Sandalcı’dan başkanlığı devraldı.

Dernek üyelerinin katılımının yanında UND Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Dinçşahin’in de konuk olarak yer aldığı Genel Kurul’da veda konuşması yapan Kosta Sandalcı, dört yıl sürdürdüğü UTİKAD başkanlığı boyunca sektörün sorunlarıyla mücadele ettiklerini vurgulayarak, başkanlığı bıraksa bile aynı güç ve istekle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

UTİKAD’ın yeni başkanı Erkeskin ise yaptığı konuşmada, yeni stratejilerini atak, seri ve dinamik olmak olarak belirlediklerini kaydetti. Lojistik dünyasının tüm dernek ve kurumları ile işbirliği içinde olacaklarını da sözlerine ekleyen Erkeskin, UTİKAD olarak lobi faaliyetlerine başladıklarını da vurguladı.

UTİKAD Genel Sekreteri Müjdat Mandal’ın, üyelere çalışmalar hakkında bilgi verdiği Genel Kurul’da, yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin yanı sıra 2011 hedefleri de açıklandı. Diğer sivil toplum örgütleri ile üyelere yönelik iş ve işbirliği geliştirme amaçlı görüşme platformunun yaratılması, ülke genelindeki ilköğretim okullarına kitap ve kırtasiye bağışı yapılmasına öncülük etmek, AB 7’nci Çevre Programı dahilinde üyelerin yararına olacak bir AB projesi oluşturarak hibe imkanlarından yararlanmak, Lojistik Sektöründe Satış ve Pazarlama Yönetimi adlı yeni bir eserin üretimini gerçekleştirmek, gelecek yıllar içerisinde yapılacak bir dünya kongresini Türkiye’de tekrar gerçekleştirmek, Derneğin vizyonuna uygun üye sayısının artırılmasını sağlamak gibi hedefler konuldu.

Seçimler sonrasında belirlenen yeni yönetim kurulu üye listesi ise şöyle: Turgut Erkeskin (Genel Transport), Kosta Sandalcı (Balnak), Arif Badur (Reibel Taşımacılık), Hacer Uyarlar (Railco Uluslararası Taşımacılık), Nil Tunaşar (Transorient Uluslararası Taşımacılık), Kaan Gürgenç (Borusan Lojistik), Selahattin Doğan (Inter Global Kargo), Kurtuluş Doğan (Doğan Lojistik), Hakan Çınar (Conmar Denizcilik ve Lojistik).

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77