• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Volkswagen Truck & Bus CEO’su Andreas Renschler: “MAN ve Scania Volkswagen Truck & Bus Çatısı Altına Girdi”

Volkswagen Truck & Bus CEO’su Andreas Renschler: “MAN ve Scania Volkswagen Truck & Bus Çatısı Altına Girdi”
Yaklaşık bir yıl önce çekici markalarımızı (MAN, Scania, Volkswagen) Volkswagen Truck & Bus çatısı altında toplama kararı aldık.

Bu arada çekici ve otomobil süreçlerini ayırarak ticari araç markalarımız arasındaki işbirliğini yoğunlaştırdık. 2016 yılı, planlarımızı ortak olarak uygulama yılı olacak.

Bugünden ileriye, 2040 yılına bakarsak, hala malları taşıyor olacağız. Ama sistem değişmiş olacak. Hala nakliyeciler olacak ama rolleri değişecek. Hala çekiciler olacak ama bugün yollarda gördüklerimizden farklı olacaklar. 2040 yılında taşımacılık sistemimiz tamamen bağlı, çok daha etkili ve verimli yeni bir seviyeye ulaşacak. Dijital gelecek bir hayal değil. Bugün diğer endüstri dallarında zaten mevcut. Önde gelen IT şirketlerinin geliştirdikleri yapay zeka günlük hayatlarımızın içine işledi. Normal trafik şartlarında otonom araçlar konusunda da yapay zeka, başarının anahtarı olacak. Ticari araç endüstrisi bugün akıllı ve sürdürülebilir mobilite yaratma konusunda dijitalleşme anlamında öncü bir role sahip. Uzun vadede geleneksel çekicilerin yerini akıllı, şoförsüz taşıma sistemleri alacak. Avrupa, bağlantılı ticari araçların kullanımında merkez pazar olacak. Volkswagen Turck & Bus’un şimdiden sadece Avrupa yollarında 200 binin üzerinde bağlı çekicisi var. 2017 yılından itibaren teslim edilecek her bir MAN ve Scania çekicisinin online olmasını bekliyoruz. Volkswagen Truck & Bus, 2020 yılının sonuna kadar dijital teknolojilere üç haneli milyon Euro’luk yatırım yapmış olacak. Önümüzde sektörümüzün en heyecanlı yıllarının bizi beklediğine inanıyorum.

Ticari Araç Patronları Geleceğin Lojistik Tablosunu VDA Toplantısında Çizdi: Aklı Başında Araçlar Geliyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77