• BIST 9794.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

WOF Expo 2021 Başarıyla Gerçekleşti

WOF Expo 2021 Başarıyla Gerçekleşti
WOF EXPO - AET bölgesinde yenilikçi tedarik zinciri fuarı 6 – 8 Ekim 2021 tarihleri arasında Bratislava/Slovakya’da gerçekleşti.

Bratislava'da lojistik ve tedarik zinciri WOF (World of Freight) Expo alanında uluslararası bir ticaret fuarı ve konferansı  6 – 8 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlendi. Etkinlik, Slovak Cumhuriyeti Ulaştırma ve İnşaat Bakanlığı ve Bratislava özerk bölgesinin himayesinde gerçekleştirildi.

WOF EXPO, taşımacılık, lojistik ve E-ticaret dünyasından 120 en iyi konuşmacıyı 43 farklı oturumda tanıttı. Fuara fiziksel katılım sağlayamayan ziyaretçilere karma bir şekilde canlı yayın ile katılım sağlama fırsatı sunuldu.

Üç gün süren fuar 30'dan fazla ülkeden ziyaretçiyi ağırladı. Fuar, lojistikte verimliliği artırmak ve süreçlerin şeffaflığını ve sistematizasyonunu geliştirmek için tedarik zinciri çözüm sağlayıcılarını bir araya getirdi. Turkish Cargo, Cargomind, Ceva Logistics, Packeta Group, GLS Slovakia, FEDEX, LOT Polish Airlines, Budapeşte Havalimanı ve daha birçok firma fuarda kendilerini tanıttı.

WOF Expo 2021 Başarıyla Gerçekleşti

WOF Expo'nun önemi, sadece ulaşım ve ekonomi alanındaki güncel gündem maddelerinden değil, aynı zamanda konferansın uluslararası önemli oyuncuları bir araya getirmesinden de kaynaklanmaktadır. Konferans sırasında 120'den fazla uzman, ulaşımın dijitalleşmesi, yeniliklere öncülük edilmesi, pandemi durumunun endüstri ve ekonomi üzerindeki etkisi hakkında görüşlerini paylaştı.

Yapay zeka ve Nesnelerin İnterneti alanında akıllı teknolojilere ve siber güvenliğin güncel konularına da dikkat çekildi. Diğer önemli konu başlıkları ise, iklim açısından nötr ekonomiye geçiş veya AB politika konularıydı. Aynı zamanda BREXIT de masaya yatırıldı. Konferansın sonuçları, tedarik zinciri ve taşımacılığın stratejik zorluklarını ele almak için yeni fikirler getirmiş oldu.

Etkinlik Programı

Konferansın ilk gününde VIP katılımcılar, lojistik ve tedarik zincirinde en yenilikçi şirketlerin 9 kategoride ödüllendirildiği gala akşamı programı WOF Connect & Awards'a katılma fırsatı buldular. Ödül kazanan firmaların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

PORT OF THE FUTURE - PORT OF GDANSK

SHIPPING LINE EFFICIENCY - MAERSK

SPEEDY FLOW AIRPORT - BUDAPEST AIRPORT

AIR CARGO EXCELLENCE - TURKISH CARGO

LAST MILE EXPERT - GLS

INNOVATION OF THE YEAR - PEOPLE

GREEN IMPACT - PEOPLE

REGIONAL SMART FREIGHT FORWARDER - LANGOWSKI LOGISTICS

MULTINATIONAL SMART FREIGHT FORWARDER - Kuehne + Nagel

WOF Connect & Awards gecesi sadece kutlama, eğlence ve networking ile ilgili değildi. Aynı zamanda vermekle de ilgiliydi. Pandemi nedeniyle bu yıl çok sayıda hayır etkinliği gerçekleşemedi. WOF Expo, kanser hastaları için önemli bir jest yapmak üzere Kansere Karşı Lig ile güçlerini birleştirdi 6 Ekim'de elmas broş müzayedesi gerçekleşti. Ve fark yaratmaya istekli olan tek kişi WOF değildi. GLS Slovakya, kanser hastaları için kansere karşı Lig projelerini desteklemek için 12.000 € bağışladı.

WOF EXPO 2022 nerede yapılacak?

WOF Expo, her yıl Orta ve Doğu Avrupa bölgesi ülkeleri arasında yer değiştirecektir. Fuarın ikinci yılı Viyana'da kongre, Prag'da ise fuar şeklinde gerçekleşecek. 2023'te Bükreş, WOF Expo'yu bekliyor olacak.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77