• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

WOF Expo 2021 Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

WOF Expo 2021 Fuarı İçin Geri Sayım Başladı
WOF EXPO - AET bölgesinde yenilikçi tedarik zinciri fuarı 6 – 8 Ekim 2021 tarihleri arasında Bratislava/Slovakya’da gerçekleşecek.

Bu sene World of Freight EXPO 2021” (WOF EXPO) fuarı, Avrupa’nın kalbinde ve AET bölgesinde lojistik aktarma merkezi için ideal bir yer olan, Bratislava’da (Slovakya) 6 – 8 Ekim tarihinde gerçekleşecek. 

Orta ve Doğu Avrupa’da gerçekleşen ve tüm taşımacılık türleri, lojistik ve diğer ilgili sanayi kollarını kapsayan WOF Expo, otomotiv, elektronik, üretim, ilaç, hızlı tüketim malları, havacılık, perakendecilik, tarımcılık, kimya sanayi, inşaat ve enerji sanayi gibi kilit sektörleri barındırmakta.

Uluslararası ticarette faal olan ziyaretçiler bu fuarda, veri ve depo yönetimi ve aynı zamanda tüm taşımacılık türleri ile ilgili ihtiyaçlarını karşılayacak ürün ve hizmetleri bulabilirler.

WOF Expo Ödülleri 2021

WOF Expo Ödülleri, lojistik, e-ticaret ve tedarik zinciri sektöründeki şirketlerin, kuruluşların ve bireylerin olağanüstü işleri ve başarılarını sergilemek için bir fırsat. En yenilikçi şirketlere PORT OF THE FUTURE, AIR CARGO EXCELLENCE, MULTINATIONAL SMART FREIGHT FORWARDER, LAST-MILE EXPERT, SHIPPING LINE EFFICIENCY, SPEEDY FLOW AIRPOR, kategorilerde ödüller takdim edilecek.

WOF Expo Ödülleri 2021

Oy Vermek İçin: (https://awards.wofexpo.com/)

Adaylar (https://bit.ly/3soO8sG) aynı zamanda lojistik ve tedarik zinciri alanından projeler, kuruluş ve şirketler arasından seçilecektir. Aday önerilerinizi 30 Temmuz’a kadar sunabilirsiniz. Aşağıdaki kategorilerden ödül adaylarınız belirleyebilirsiniz: REGIONAL SMART FREIGHT FORWARDER, GREEN IMPACT, START-UP HERO, INNOVATION OF THE YEAR.

Ödüller, 7 Ekim 2021 tarihinde Bratislava, Incheba Expo’da gerçekleşecek ödül töreninde sahiplerini bulacak. Ödül sahipleri elde ettikleri başarıları sunma ve uluslararası platformda kendilerini öncü uzman olarak konumlandırma fırsatını yakalayacak.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77