• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Yurtiçi Kargo Koronavirüs Önlemlerini Artırdı

Yurtiçi Kargo Koronavirüs Önlemlerini Artırdı
Çok kısa sürede dünya çapında ciddi bir tehdit haline gelen Covid-19 virüsü ile ilgili tüm gelişmeleri yakından izleyen Yurtiçi Kargo, aktarım merkezlerinde ve şubelerde ‘korona’ tedbirlerini artırdı.

Firma, Dünya Sağlık Örgütü ve Bakanlıklarımız tarafından verilen tavsiyelere harfiyen uyduklarını, Türkiye genelindeki tüm birimlerinde koronavirüs salgınına karşı detaylı dezenfekte ve ilaçlama başlattığını duyurdu.

 

Yurtiçi Kargo’nun virüs yayılmasını engellemek için duyurduğu önlemler şöyle: Uzmanlardan alınan görüşlerde en önemli tedbirin sık sık el yıkama alışkanlığı edinme ve yakın temastan kaçınma olduğu belirtilmesinden dolayı da bu konularla ilgili sürekli iç iletişim kanalları ile çalışanlara bilgilendirmeler yapılıyor.  Personelin daha fazla sayıda bir arada olmasından dolayı tüm aktarma merkezleri ve personel servisleri düzenli olarak ilaçlanıyor. Temizlik ve dezenfekte malzemelerinin kullanımı artacağı için tüm birimlerde yeterli sayıda malzeme bulunması için önlemler alınıyor. Tüm araçlarda su ve sabundan uzak olunması sebebiyle hijyenin sağlanmasına destek olunması için dezenfekte özelliği bulunan kolonya bulunduruluyor.

 

Yurtiçi Kargo,  “İşimiz sağlık sektörü ve tüm tedarik zinciri için hayati önem taşımaktadır ve bu tarihi, kutsal görevi sonuna kadar yerine getirmek de bizim asli sorumluluğumuzdur” sözleriyle bu süreçte kesintisiz olarak hizmetlerine devam edeceğini açıkladı.

Yurtiçi Kargo Koronavirüs Önlemlerini Artırdı

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77