• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Çolakoğlu Turizm tercihi Mercedes-Benz Oldu

Çolakoğlu Turizm tercihi Mercedes-Benz Oldu
Çolakoğlu Turizm, satışı Mercedes-Benz bayisi Mengerler Ticaret Türk AŞ. Ankara Motorlu Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilen 10 adet Tourismo 15 RHD otobüsü filosuna kattı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Çolakoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Çolak, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çolak, Mengerler Ticaret Türk AŞ. Ankara Motorlu Ankara Şubesi Genel Müdürü Ünal Keskin, Otobüs Satış Müdürü Şenay Güngör, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Danışmanı Taylan Özyiğit katıldı.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu tören sırasında yaptığı konuşmada, “Turizm taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren değerli müşterimiz Çolakoğlu Turizm’e Ankara Motorlu Ankara Şubesi kanalı ile satılan 10 adet Tourismo 15 aracın teslimatını tesislerimizde gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Satılmış Çolak, Mustafa Çolak ve Süleyman Çolak’a bu otobüs yatırımını yaptıkları ve bu yatırımlarında markamızı tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Çolakoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Çolak ise, “Çolakoğlu Turizm olarak 2004 yılında Antalya bölgesinde turizm taşımacılığı faaliyetlerine başladık. Bu bölgede ilk 5 firma arasında yer alıyoruz ve büyümeye devam ediyoruz. Avrupa ve Rusya’dan gelen 1 milyon yolcuyu aşan büyük acentalara hizmet veriyoruz. İlk kez özmal araçlarımızın arasına Mercedes-Benz marka otobüsler kattık. İkili ilişkilerin ticaretten daha önemli olduğuna inanıyorum. Finansman ve takas için gösterilen çaba ve ilgiden de çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Mengerler Ticaret Türk AŞ. Ankara Motorlu Ankara Şubesi Genel Müdürü Ünal Keskin da, “Çolakoğlu Turizm 1982 yılından beri Mengerler Ankara’nın müşterisidir. Artık müşteri ilişkisinden ziyade dost ilişkimiz var. Bu dostluğumuz şimdi 10 adet Mercedes-Benz Tourismo ile taçlandırıldı. İşleri ne kadar düzgün giderse ve ne kadar çok kazanırlarsa biz de kazanırız. Başarıda süreklilik sağladıktan sonra müşteri değil, aileden biri oluyorsunuz. Araçların Çolakoğlu Turizm’e bol kazanç getirmesini ve hayırlı olmasını dilerim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77