• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Alışan Grup Shell Eco-Marathon’un Lojistik Sponsorluğunu Üstlendi

Alışan Grup Shell Eco-Marathon’un Lojistik Sponsorluğunu Üstlendi
Gençleri, geleceğin yakıt alternatifleriyle çalışan araçları geliştirmeye teşvik etmek ve verimlilik konusuna dikkat çekmek için her yıl düzenlenen Shell Eco-marathon yarışması bu yıl Alışan Lojistik sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Gençleri, geleceğin yakıt alternatifleriyle çalışan araçları geliştirmeye teşvik etmek ve verimlilik konusuna dikkat çekmek için her yıl düzenlenen Shell Eco-marathon yarışması bu yıl Alışan Lojistik sponsorluğunda gerçekleştirildi.


24 ülkeden 183 öğrenci takımı arasında Türkiye’yi başarıyla temsil eden takımlar, ekiplere destek veren kuruluşlar ev sahipliğini Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem’in yaptığı gecede bir araya gelerek kutlama yaptı.

Shell-Eco marathon’un lojistik sponsoru olan Alışan Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan, Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim’in yer aldığı gecede, Mayıs ayında Rotterdam’da yapılan 29’uncu Shell Eco-marathon’da Türkiye’yi temsil eden 13 takım üyeleri ve Shell yöneticileri bir araya geldi.

Alışan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan yaptığı konuşmada, sektördeki yatırımların yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdikleri projelerin Alışan Grup için büyük önem taşıdığının altını çizdi. Eğitim ve öğretime yönelik faaliyetler ile toplumsal gelişime destek vermeyi hedeflediklerini belirten Alışan; “Shell Eco-marathon bu misyonumuz ile dahil olmak istediğimiz ve gönülden inandığımız projelerden biri. Alışan Lojistik olarak, sürdürülebilirlik gündemi içerisinde en önemli başlıklardan birisi olan enerji konusuna temas eden bir etkinlik olması sebebiyle, Shell Eco-marathon’a katılan gençlerimize uluslararası bir platformda destek verebilmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Ertuğrul Alışan, gelecek sene yapılacak olan Shell Eco-marathon yarışmasına da destek vereceklerini açıkladı.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ise, enerji verimliliğinin dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olduğunu belirterek, “Ar-Ge çalışmalarına yılda 1 milyar doları aşkın kaynak ayıran Shell, ‘Akıllı Ulaşım’ yaklaşımı ile enerjinin verimli kullanımını teşvik ediyor, akıllı ürünler geliştiriyor. Her yıl Shell Eco-marathon’a katılan binlerce öğrencinin yarattığı bilgi birikimi, gelecekte enerjinin daha verimli kullanılması için büyük bir kaynak oluşturuyor ve kamuoyunda bu konudaki farkındalığı artırıyor. Gençlerin yenilikçi yaklaşımları ve yaratıcılıkları, Shell’e ilham veriyor. Shell Eco-marathon’un da bir parçası olduğu bu katkıları her zaman sürdüreceğiz” diye konuştu.

Gecede Türk takımlarına verdiği destek nedeniyle Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem,  Alışan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Alışan’a teşekkür plaketi sunarken Shell Eco-marathon’a katılan takımlara da ödüller verildi. Organizasyona katılan öğrenciler ise Alışan Group Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim’e teşekkür plaketi verdi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77