• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Revego Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin IFAT Münih 2024'te Yer Aldı

Revego Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin IFAT Münih 2024'te Yer Aldı
REVEGO Çevresel Çözümler ve Teknolojileri, IFAT 2024 Fuarı’nda, dijital teknoloji ve sürdürülebilirlik odaklı çevresel çözümleri ile yer aldı.

REVEGO Çevre Çözümleri ve Teknolojileri, iki yılda bir düzenlenen dünyanın önde gelen ekolojik fuarı IFAT 2024'te, son teknolojisi ve sürdürülebilirlik odaklı çevre çözümleriyle ilgi odağı oldu. Özel tasarımlı standı ve deneyim alanıyla dikkat çeken firma, ziyaretçilere çevre çözümlerindeki Depozito Ters Satış Otomatları ve Mobil Geri Dönüş İstasyonu projeleri hakkında önemli bilgiler verdi. REVEGO'nun yenilikçi yaklaşımı ve çevre teknolojileri alanındaki çalışmaları ziyaretçilerin ilgisini çekti.

REVEGO'nun çevresel çözümler kapsamında ilk etapta tasarladığı “Depozito Ters Otomat Makineleri”nin amacı, kullanılmış PET, cam ve plastik içecek ambalajlarının doğru tanımlanarak toplanması ve depozitonun tüketiciye iade edilmesidir. Tüketici, ürün depozitosunu iade ederek çevreye katkıda bulunuyor, karbon ayak izini azaltıyor ve sürdürülebilirliğe destek oluyor. Boşaltılmış içecek paketleri Depozitolu Ters Satış Otomatlarına atıldığında, özel DRS logosu taranarak geri dönüştürülebilir ürünlerin görselinde sağlanan standartlarla eşleştirilir ve ağırlık kontrolü ile kimlik doğrulaması yapılır. Paketler, malzeme tanımlamalarına göre tasnif edilerek minimum hacimde ezilerek veya kırılarak depolanır, tahsis edilir ve RVM konteynerine gömülür. İzin verilen depozitolar, makbuz, QR yönlendirmeli cep cüzdanı veya NFC kartına yükleme yoluyla tüketiciye iade edilir. Sonuçta yüzde 90'ı doğaya salınan bu paketlerin toplanıp ekonomiye kazandırılması amaçlanıyor.

Revego Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin IFAT Münih 2024'te Yer Aldı

Konuyla ilgili açıklama yapan REVEGO Pazarlama Satış Direktörü İlker Özçetin, IFAT Münih 2024 Fuarı'na ilişkin izlenimlerini paylaşarak şunları söyledi; “Yönetim Kurulumuz, Pazarlama ve Ar-Ge ekiplerimizle geniş katılımla yer aldığımız fuarda, vizyonumuzu, çevre çözümlerimizi ve teknolojilerimizi tanıtmak üzere ziyaretçilerimizle buluştuk. Standımızda fiziki olarak sergilediğimiz Depozito Ters Otomatlarımızı ve Mobil İade İstasyonu sistemlerimizi ziyaretçilerimize deneyimleme fırsatı sunduk. Dünyanın birçok farklı ülkesinden gelen ziyaretçilerimiz ile kapsamlı projeler geliştirmek için önemli toplantılara katılmak büyük bir keyifti. REVEGO arasında sunduğumuz tüm çözümler; yazılım, donanım, teknik servis ve satış sonrası hizmetler gibi konularda ziyaretçilerden büyük beğeni ve ilgi gördü. Günümüz teknolojileri ve yapay zeka uygulamalarıyla çevre sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yola çıkan REVEGO olarak gelecekte Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde faaliyet göstermeyi hedefliyoruz. Bu hedefle kurumsal vatandaşlık yaklaşımımızı da göz önünde bulunduruyoruz. Tüm hedeflerimizi geleceğe değer yaratma vizyonuyla birleştiriyoruz.”

Revego Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin IFAT Münih 2024'te Yer Aldı

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77