• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Allison Fuelsense İle Teknolojik Yenilik Ödülünü Kazandı

Allison Fuelsense İle Teknolojik Yenilik Ödülünü Kazandı
Allison Şanzıman, Lojistik Verimliliği ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’nü kazandı.

Allison Şanzıman, Lojistik Verimliliği ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’nü kazandı.


Allison Şanzıman, İspanya’da Verimlilik, Lojistik ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nın bir parçası olarak gerçekleştirilen 2’nci Lojistik Verimliliği ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’ne layık görüldü.

Teknoloji yardımıyla nasıl daha verimli ve çevre dostu olunabilir’ temalı konferans, lojistik sektöründeki sürdürülebilir çözümlerin analiz edilmesi amacıyla sektör uzmanlarını bir araya getirdi. UNO (Lojistik ve Ulaşım Ticaret Birliği) Genel Sekreteri ve aynı zamanda Lojistik ve Karayolu Taşımacılığında Yenilik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Eduardo Zapata, sunumu sırasında Allison’ın sürdürülebilir kentsel lojistik alanındaki katkılarının altını çizdi.

Allison adına ödülü alan Allison Şanzıman İspanya Pazarlama ve Geliştirme Müdürü Trond Johansen,“Simülasyonlar ve ilk karşılaştırmalı test sonuçları oldukça pozitif. FuelSense ürününün, sürekli dur kalk gerektiren ve ivme piklerinin olduğu kentsel dağıtım filolarında işletmeciler için ölçülebilir düzeyde yakıt tasarrufu sağlayacağından Avrupa’da üreticiler ve son kullanıcılar tarafından tercih edileceğini umuyoruz. FuelSense, dağıtım sektöründe büyük avantajlar sağlayan ve verimliliği sürdürürken tüketim düzeyini düşüren bir seçenek” dedi.

Allison, bu özel ödülü gelişmiş 5’inci Nesil akıllı kontroller ile tam otomatik şanzımanın sunduğu avantajları, yüzde 20’ye kadar yakıt tasarrufu sağlamak üzere en üst düzeye taşıyan kapsamlı yakıt verimliliği stratejisi paketi FuelSense ile kazandı. FuelSense’in vites değişiklikleri ile tork değerlerine otomatik olarak uyum sağlayan özellikleri, üstün performans, kullanım kolaylığı, güvenilirlik ve düşük bakım maliyetleri gibi filoların tercih sebebi olan Allison avantajlarından ödün vermeksizin yük, yol ve çalışma koşullarına bağlı olarak şanzıman verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor.


23 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77