• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

T-Maxx Platformuyla Xinerji, Lojistik İşletmelerine Yenilik Getiriyor

T-Maxx Platformuyla Xinerji, Lojistik İşletmelerine Yenilik Getiriyor
Yapay zekâ temelli T-Maxx platformu sayesinden lojistik süreçlerin; şeffaf, izlenebilir ve verimli olmasını sağlayan Xinerji Software ürünleri Türkiye’de 80’in üzerinde lojistik işletmeleri tarafından kullanılıyor.

Xinerji Software 13 Aralık’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dijital lojistiğin konuşulduğu buluşmaya Xinerji Software Genel Müdürü Uluç Atılgan, Müdür Yardımcısı Özcan Vurgun, İş Geliştirme Yöneticisi Berkalp Kaya, Özel Müşteri Yöneticisi Alican Güleç ve Satış Destek Uzmanı Mert Fide katıldı.

Rekabet gücünü artırmak için tüm sektörlerde teknoloji altyapılarına büyük yatırımlar yapılıyor. Hız ve verimlilik, lojistik sektörünün en kritik unsurları olarak, sürekli gelişen dijital altyapı ile destekleniyor ve bu sayede sektör, teknolojik ilerlemenin ön saflarında yer alıyor. Lojistik sektörü için 20 yıldır özel yazılımlar geliştiren ve bu alanda uzmanlaşmış kadrosuyla sektörün en güvenilir teknoloji iş ortağı konumuna gelen Xinerji Software ürünleri sektörden büyük talep görüyor.

“T-Maxx sektörden büyük talep görüyor”

Xinerji Software Genel Müdür Yardımcısı Özcan Vurgun, Türkiye’nin önde gelen lojistik işletmeleri tarafından kullanılan Xinerji Software uzmanlığının en yeni ürünü T-Maxx platformunun elde ettiği başarı ile sektörde büyük ses getirdiğini söyledi.

Yapay zekâ temelli bu platform ile lojistik işletmelerin tüm süreçlerini kolaylıkla takip edip, raporlayabildiğini aktaran Vurgun, “Kendi pazarını oluşturan bir ürün haline gelen T-Maxx ile Yapay zeka araçlarını (ChatGPT, Bard, Gemini, v.b.) ve anlık mesajlaşma araçlarını (WhatsApp, Telegram v.b.) da konuşturarak lojistik süreçlere dair her konuda anında cevap alınabiliyor” dedi.

Xinerji'nin Farkı: Müşteri Odaklı İnovasyon ve Çözümler

Online platformumuz, her müşterinin kendine has dinamiklerine uygun, esnek ve özelleştirilmiş çözümler sunuyor. Xinerji'nin dijital forwarding ve online fiyatlandırma gibi hizmetleri, iş süreçlerini daha verimli hale getirerek, firmaların dijital ekonomide hızla uyum sağlamalarını ve rekabet avantajı kazanmalarını sağlıyor. Bu yaklaşımlar, Xinerji'yi rakiplerinden net bir şekilde ayrıştırıyor ve lojistik sektöründe dijital liderliğini pekiştiriyor.

“Lojistik sektöründe teknoloji yatırımı hız kazandı”

Lojistik sektöründeki teknolojik dönüşüme dair açıklamalarda bulunan Özcan Vurgun, “Dijital dönüşüm günümüzde artık bir seçenek olmaktan çıktı. Bunun bilincinde olan lojistik işletmeler, güç kazanmak, gelecekte var olmak ve rekabette öne geçmek için öncelikli yatırım alanı olarak teknolojiyi görüyorlar. Yaptığımız iş birliklerinden sektördeki bu dönüşümü net olarak gözlemliyoruz. Şu anda teknolojiye yatırım yapan firmaların ağırlıklı bölümünü büyük firmalar oluşturuyor. Ancak orta ve küçük işletmelerin de bu yönde ilgileri artmaya başladı. Bu sektörün adına sevindirici bir gelişme” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77