• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Allison RETTmobil Fuarı’na Katıldı

Allison RETTmobil Fuarı’na Katıldı
Allison Transmission, Almanya’da düzenlenen RETTmobil Fuarı’nda itfaiye ve kurtarma hizmetleri için acil durum araçlarına yönelik şanzıman çözümlerini sergiledi.

Allison Transmission, Almanya, Fulda'da düzenlenen RETTmobil Fuarı’nda, itfaiye ve diğer acil durum kurtarma araçları için en yeni tahrik çözümlerini sergiledi.  Fuar ziyaretçileri, Allison 3000™ serisini inceleyerek Allison tam otomatik şanzıman teknolojisi hakkında detaylı bilgi aldılar.

Allison Transmission, yıllardır görevlerini tamamlamak üzere acil müdahale ekiplerinin ihtiyaçlarını karşılayan tam otomatik şanzımanları tasarlayarak üretiyor. Allison’ın Kesintisiz Güç Teknolojisi™, üstün araç kalkışı ve tekerleklere kesintisiz güç aktarımında yüzde 35 daha hızlı bir ivme gücü kazandırıyor ve dar şehir sokaklarında daha fazla manevra kabiliyeti sağlıyor.

Trafik sıkışıklığı, dar sokaklar ve yüksek hız gerekliliği gibi koşullar, yangın ve kurtarma ekipleri sürücülerinin karşılaştığı günlük zorluklar arasında yer alıyor. Bu zorlu koşullarda Allison tam otomatik şanzımanlar, üstün araç kontrolü ve sarsıntısız manevra gücü sağlıyor. Manüel veya otomatikleştirilmiş manüel şanzımanlardan farklı olarak Alison şanzımanlar, kuru kavrama yerine, kusursuz kademeli hareket kabiliyeti sağlayan ve yumuşatma etkisi yaratarak yürüyen aksam sarsıntılarını ortadan kaldıran patentli tork konvertörüne sahip.

Ayrıca, Allison tam otomatik şanzımanlar, acil durum uygulamaları için ideal vardiya programları ve güvenlikle ilgili işlevleri sağlamak üzere gelişmiş programlama ve en ileri yazılıma sahip 5. nesil elektronik kontrollerle donatılıyor. Özel ekipmanlara maksimum güç sağlayan PTO seçenekleri de mevcut bulunuyor.  Hidrolik retarder seçeneğine sahip olan 3000 ve 4000 model serileri, neredeyse her durumda acil frenleme ihtiyaçlarının tümünü karşılıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77