• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Aras Kargo’dan EvdeKal Çağrısına Destek

Aras Kargo’dan EvdeKal Çağrısına Destek
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisine alan Koronavirus (Covid -19) ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Aras Kargo, bu süreçte hem müşterilerini hem de çalışanlarını korumak için DSÖ ve Sağlık Bakanlığının önerilerine göre önlemleri almaya devam ediyor.

#EvdeKalTürkiyem kampanyası ile Aras Kargo, salgın nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü müşterilerinin gönderilerini kapılarından ücretsiz olarak teslim alacak ve diledikleri adrese gönderiminin yapılmasını sağlayacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin EVDEKAL yazıp bir boşluk bırakarak Ad-Soyad-T.C Kimlik No-Doğum Yılı bilgilerini eksiksiz olarak doldurup 2552’ye SMS göndermesi ve aldığı kodu kimliği ile beraber Aras Kargo kuryesine bildirmesi gerekiyor. 0-15 kg arası kargolar için geçerli olan kampanya, haftada en fazla iki adet kargo gönderimini kapsıyor.

Personel bilgilendirme ve koruma

Aras Kargo’nun Covid 19 kapsamında aldığı önlemler şöyle: Kargo alımları ve teslimatlarında müşterilerle kuryeler arasında Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği şekilde en az 1 metre mesafe bırakmaya özen gösteren Aras Kargo,  kargo teslimi temassız teslimata dikkat ediyor.

Şube içine en fazla 3 müşteri alınıyor, aralarında mesafe bırakmaları için sözlü ve şubelerdeki bilgilendirme afişleriyle yazılı bilgi veriliyor. Önerilen mesafenin bırakılması için zemin uyarı bantları yerleştirildi. Tüm birimlerimizde el dezenfektanları bulunuyor. Maske ve tek kullanımlık eldivenin kuryelerin gerekli durumlarda kullanması için tedarik ve bilgilendirme yapılıyor.

Covid -19 salgınına karşı Aras Kargo personelinin bu virüsü tanıması, virüse karşı hazırlıklarını ve önlemlerini alması, koordine şekilde hareket etmesi için gerekli aksiyon planları oluşturuldu ve gerekli önlemler alınıyor. Salgına karşı Acil Durum Komitesi ve aksiyon takımları oluşturuldu. İş süreçlerinin aksamaması için Acil Durum Yöneticileri ve Yedekleri belirlendi. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan içerikler eş zamanlı olarak çalışanlar ile paylaşılıyor. Genel Müdürlük, Bölge Müdürlükleri ve Transfer Merkezlerindeki girişlerde temassız ateş ölçümü yapılıyor.

Sterilizasyon

Tüm şubelerde sterilizasyon işlemleri gerekli aralıklarla yapılıyor. Ayrıca genel müdürlük, bölge müdürlükleri ve transfer merkezlerinde sterilizasyon işlemleri yapıldı. Türkiye genelindeki tüm birimlere el dezenfektanları yerleştirildi. Transfer merkezlerinde araç içi sterilizasyonlar yapılıyor. Personel servisleri gerekli aralıklarla sterilize ediliyor.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77