• BIST 9558.87
  • Altın 2467.582
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4921
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C

Aysberg Yeni Medyada da İddialı

Aysberg Yeni Medyada da İddialı

Reklam - promosyon hizmetleri ve kurumsal iletişim alanındaki uzmanlığını süreli ve süresiz yayınları ile doruğa çıkartan Aysberg, yelpazesini daha da genişletiyor.

Yeni Medya olarak adlandırılan ve günümüzde televizyon, radyo ve basılı yayın organlarıyla rekabet eder hale gelen Internet ortamında 2006 başından itibaren eskisinden daha iddialı atılımlar ve çalışmalar yapmayı hedefleyen Aysberg, basılı yayınlardaki kalitesini ve uzun yıllara dayanan tecrübesini artık sanal dünyada da hissettirecek.

Aysberg, bünyesindeki süreli yayınları internet ortamına taşıyıp interaktif hale getirerek sektördeki gelişmeleri okurlarıyla daha hızlı paylaşmayı kararı aldı. Bu karar sonucunda Aysberg, 1998 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Aylık Taşımacılık Ve Lojistik Dergisi KargoHaber için www.kargohaber.com adlı web sitesini hazırladı. KargoHaber’in sitesiyle eş zamanlı olarak da 2006 yılının Mayıs ayında yayınlanmaya başlayan Türkiye'nin ilk ve tek üstyapı dergisi Kasa’nın www.kasadergisi.com adlı sitesi yayına girdi.

KargoHaber’in web sitesi www.kargohaber.com, yenilenen arayüzü ve gelişmiş programlama altyapısı sayesinde sağlanan kullanım kolaylığı ile sektörel dergilerin internet siteleri arasında hemen ön plana çıktıve oldukça yüksek hitler aldı. Aysberg, tüm bu çalışmaları sürdürürken kendi şirket sitesi www.aysberg.com‘u yeniledi ve müşterilerine sanal ortamdaki yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.


Aysberg Internet ve Multimedya departmanı, web projelerini hayata geçirirken görselliği öne çıkardığı gibi en az o kadar önemli olan kullanım kolaylığı ve işlevselliği de önemsemekte ve bunu ilke edinmekte. Bu ilke ile hareket edereken anahtar teslimi çözümler sunmakta, tasarımlarını gerçekleştirdiği projeleri son derece hızlı ve güvenli serverlar’da yayınlamakta.

Aysberg’in ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Eko Fuarcılık Ltd. Şti.’ye ait www.ekofair.com ve Eko Fuarcılık’ın düzenlediği Logitrans’06 İntermodal Taşımacılık Lojistik Fuarı ve Konferansı’na ait www.logitrans.com.tr ile ETSİF'06 Edirne Ticaret, Sanayi ve İş Fuarı’na ait  www.etsif.com isimli siteler de yine Aysberg tarafından hazırlandı.

Aysberg Internet ve Multimedya bölümü, Aysberg yayınlarını internet ortamına taşırken aynı zamanda mevcut Aysberg müşterilerinin de sanal ortamdaki ihtiyaçlarını karşılamayı görev bilmekte ve bu konuda teknolojinin son imkanlarını müşterilerinin emrine sunmakta.

Burkan Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti’ye ait www.burkan.com adlı internet sitesi, sürekli güncellenen dinamik yapıları ve ilgi çekici görsel tasarımları ile ziyaretçilerin gün geçtikçe daha fazla ilgisini çekmekte.

Aysberg Internet ve Multimedya bölümünün müşterilerine sunmakta olduğu hizmetler; Web Tasarım ve Programlama Hizmetleri, Banner Reklam Tasarımları, Multimedya Tanıtım CD-ROM Tasarımları, Dijital Kartvizit Tasarımları ile Multivizyon Show ve Sunu Tasarımları

İrtibat için www.aysberg.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77