• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Bandag Cut-Cure Teknolojisiyle Lastik Yönetimine Değer Katıyor

Bandag Cut-Cure Teknolojisiyle Lastik Yönetimine Değer Katıyor
Brisa’nın 360 derece lastik yönetimi anlayışının en önemli değerlerinden biri olan Bandag kaplama işinde Cut-Cure teknolojisine olan talep artıyor.

Brisa’nın 360 derece lastik yönetimi anlayışının en önemli değerlerinden biri olan Bandag kaplama işinde Cut-Cure teknolojisine olan talep artıyor. 2013’te kaplama olarak özellikle Cut-Cure kaplama sistemi ile hedefini aşan Brisa, 2014 yılında 3 kat büyüme öngörüyor.


Brisa, ‘360 derece danışmanlık’ olarak tanımlanan uzmanlık anlayışıyla lastik yönetiminde değer katıyor. Detaylı lastik analizleri sonucundaki yönlendirmeleri ile müşterilerinin operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmelerine odaklanıyor. Şimdi de lastik yönetimi işinin en değerli bileşenlerinden biri olan kaplama ile ilgili markası Bandag’ın Cut-Cure sistemiyle dönüm noktası oluşturuyor. Sektörde ‘orbit kaplama’ olarak bilinen yöntemi kullanan Cutcure kaplama fabrikalarında, Brisa’da üretilen ve özel bileşimi olan Cut-Cure markalı kauçuk kullanılıyor.

Brisa, Cut-Cure sistemini, zor şartlarda çalışan (liman, maden) yol dışı iş makinelerinin kullanımı için özel olarak geliştirdi. Konvansiyonel kaplama yöntemlerine göre çok daha dayanıklı olan Cut-Cure sistemi, zorlu şartlarda çalışan ağır iş makinelerinin en büyük kurtarıcısı olarak göze çarpıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, “Brisa olarak 360 derece lastik yönetimi ile müşterilerimize kattığımız değere odaklanıyoruz. Bu işin en değerli bileşeni soğuk kaplamanın mucidi Bandag markasıyla gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle birlikte kaplama konusu. 2013, Brisa için kaplama alanında yenilikler yılı oldu. Türkiye’de 22 yıldır başarıyla yürüyen soğuk kaplamaya Cut-Cure dediğimiz kaplama sistemini de ekledik. İş makinesi lastiğinde soğuk kaplamada Continuum markamız da sektörün en güçlü lastik kaplama çözümlerinden biri olmaya devam ediyor. Cutcure’le de sektörde önemli bir fark yarattığımıza inanıyoruz. 2013’ü kaplama olarak hedeflerimizin üzerinde tamamladık, özellikle Cut-Cure olarak hedefimizi aştık. İlk yıl olmasına rağmen 1.000’e yakın talep geldi. 2014 yılı için 3 kat büyüme öngörüyoruz” diye konuştu.

Halen Trabzon, Ankara ve İzmit’te 3 noktada, hem Cut-Cure hem de Continuum sistemiyle hizmet sunan Brisa, talebe göre tesis sayısını artırmayı hedefliyor.


31 Ocak 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77