• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Brisa Kampanyası DAF Ve Tırsan Kazandırdı

Brisa Kampanyası DAF Ve Tırsan Kazandırdı
Brisa’nın, Lassa ve Bridgestone markalarıyla, sektörde bir ilk olarak gerçekleştirdiği, ağır vasıta sürücüleri ile filolara yönelik çekici ve treyler kazanma fırsatı sunan kampanyası sona erdi.

Brisa’nın, Lassa ve Bridgestone markalarıyla, sektörde bir ilk olarak gerçekleştirdiği, ağır vasıta sürücüleri ile filolara yönelik çekici ve treyler kazanma fırsatı sunan kampanyası sona erdi. Kampanyanın ödül töreni, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun katılımı ile 17 Şubat Cuma günü Brisa Satış ve Pazarlama Ofisi’nde düzenlendi.

Tören sırasında, kampanyaya 2 adet çelik radyal Bridgestone veya Lassa kamyon-otobüs lastiği alarak katılan kişiler arasından yapılan çekiliş sonucuna göre kazananlara ödülleri takdim edildi. 30 bine yakın kişinin katıldığı kampanya sonucunda 1 adet DAF çekici, 3 adet Tırsan treyler ve 30 adet de LG LCD televizyon hediye verildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, Brisa’nın ürünleri, hizmetleri ve servis ağı yapısıyla, modern dünyada bireylerin ve kurumların mobilizasyonunu kolaylaştıran bir iş ortağı olarak faaliyet gösterdiğini dile getirdi. Türkiye'de karayolu taşımacılığının önemine dikkat çeken Bayman, “Ticari araç segmentindeki yeni yaklaşımımızla ürün ve hizmetin çok ötesinde, lastik yönetimi çözümleri sunuyoruz. Bu yapılanma ile hem müşterilerimize, hem de sektörde işbirliği yaptığımız kurumlara daha yakınız, sahada onların yanındayız. Hem filoların, hem de profesyonel araç sahiplerinin kullanım maliyetlerini düşürmelerine yardımcı oluyoruz” dedi.


Bayman: “Kampanya sektöre hareket getirdi”

Ticari araç sektörü açısından maliyet kontrolünün öneminin altını çizen Bayman, “Özellikle kamyon ve otobüs segmentinde, lastiklerin hem ağır yükler altında iyi performans vermesi hem de uzun ömürlü olmaları büyük önem taşıyor. Bir lastiğin maliyeti, sadece satın alım sırasında ödenen fiyatla sınırlı kalmıyor. Asıl önemli nokta, o lastiğin ne kadar uzun bir kullanım ömrü sunduğu yani kilometre başına ortaya çıkan maliyettir. Brisa’nın Bandag markasıyla sunmakta olduğu gibi lastik kaplama hizmetleriyle kaliteli lastiğin ikincil ve üçüncül ömürleri olabilmektedir” şeklinde konuştu.

Brisa’nın yeni yapılanması kapsamında, gerçekleştirmekte olduğu projeleri, kampanyaları ve bunların iletişimini merkezi bir şekilde yönettiğini belirten Bayman, sektörde daha fazla değer yaratmak için öncü oyuncular ile birlikte çalışmaya önem verdiklerini açıkladı. Çekiliş kampanyasının ödüllerini seçerken de sektörün önemli markalarından Tırsan ile çalışmayı tercih ettiklerini ifade eden Bayman, bayilerle işbirliği içerisinde hareket edilen kampanya kapsamında, Lassa ve Bridgestone markalarıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ağır vasıta sürücüleri ile filolara çekici ve treyler kazanma fırsatı sunduklarını söyledi. Bayman, “Bu önemli kampanya sektöre hareket, profesyonel sürücüye bereket getirdi, rekabete hız kazandırdı” dedi.

 

Nuhoğlu: “Üç lider yan yana geldi”

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuşmasında Brisa ile yapılan işbirliğinden duyulan memnuniyeti dile getirdi.

“Üç lider yan yana geldi. Birisi Avrupa’da çekici segmentinde pazar lideri olan DAF, diğeri Türkiye treyler pazarının lideri olan Tırsan. Tırsan markası ile Avrupa’da da iddialıyız. Üçüncü lider ise lastik sektörünün lideri Brisa” diyen Nuhoğlu, Brisa ile yıllardır işbirliği içinde olduklarını ve bu tür organizasyonlar dahilinde de birlikte olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, çekici ve treyler kazanan talihlilere ödüllerini takdim ettiler. Cinerler Park İş Ortaklığı’ndan Levent Ciner ve Gökhan Ciner DAF marka çekici kazanan talihliler oldular. Tırsan marka treyler kazanan üç talihli ise; Yamaç Madencilik’ten Yaman Eşmeliler, Naviga Lojistik’ten Yıldıray Yılmaz ve Güney Eksport Nakliye Sanayi’den Abdülkadir Şimşek oldu.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77