• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Brisa ‘lastik.com.tr’ Hizmetiyle ‘Sınıfının En İyisi’ Seçildi

Brisa ‘lastik.com.tr’ Hizmetiyle ‘Sınıfının En İyisi’ Seçildi
Brisa tarafından geliştirilen ve Türkiye lastik sektöründe bir ilk olan ‘lastik.com.tr’ uygulaması, Uluslararası İnteraktif Medya Ödülleri (IMA) kapsamında e-ticaret kategorisinde ‘Best in Class – Sınıfının En İyisi’ ödülüne

Brisa tarafından geliştirilen ve Türkiye lastik sektöründe bir ilk olan ‘lastik.com.tr’ uygulaması, Uluslararası İnteraktif Medya Ödülleri (IMA) kapsamında e-ticaret kategorisinde ‘Best in Class – Sınıfının En İyisi’ ödülüne layık görüldü.


Araç sahiplerinin gün, saat ve lokasyon belirterek lastik değişimi ve servisi hizmeti satın alabilmesini sağlayan ‘lastik.com.tr’ internet sitesi, özellikle lastik satış noktalarına gitmeyi tercih etmeyen, lastik değişimleri ve bakımları için kapıda hizmet almak isteyen kadınların ve iş yoğunluğundan lastik değişimine zaman ayıramayan çalışanların hayatını kolaylaştırıyor.

‘lastik.com.tr’ uygulaması, Interactive Media Council tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslarası İnteraktif Medya Ödülleri’ne e-Ticaret kategorisinde yapılan 182 başvuru arasında, 500 puan üzerinden 482 puan elde ederek üstün başarıyla birinci seçildi.

‘Best in Class’ ödülü planlama, uygulama ve profesyonellikte en iyi olan web sitelerine veriliyor. Yarışmada web siteleri; tasarım, içerik, site özelliklerinin işlevselliği, kullanılabilirlik ve standartlara uygunluk & tarayıcı uyumluluğu olmak üzere 5 kriterde zorlu bir jüri değerlendirmesinden geçiyor. Web siteleri her kriterde 100’er puan olmak üzere toplamda 500 puan üzerinden değerlendiriliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77