• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Brisa ‘Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu’ Ödülü Aldı

Brisa ‘Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu’ Ödülü Aldı
Brisa, sadece Türkiye’de değil dünyada da bir ilk olma özelliği taşıyan, ağır ticari araç filolarına yönelik mobil bakım servisi Mobilfix ile İnovasyon Haftası’nda ‘Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’ne layık görüldü.

Brisa, sadece Türkiye’de değil dünyada da bir ilk olma özelliği taşıyan, ağır ticari araç filolarına yönelik mobil bakım servisi Mobilfix ile İnovasyon Haftası’nda ‘Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’ne layık görüldü.


Organizasyonun son gününde düzenlenen ödül töreninde Brisa’nın ödülünü alan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, ‘Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlama’ vizyonu ile Brisa’yı bir sanayi şirketinden inovasyon şirketine dönüştürmek için müşteri odaklı bir anlayışı benimsediklerini belirtti. Bu anlayışın, sundukları her ürün ve hizmete damgasını vurduğunu belirten Bayman, dünyada geliştirilen ilk ve tek mobil TIR bakım servisi olan Mobilfix’in, Brisa’nın sınır tanımayan hizmet ve müşteri odaklılık anlayışını yansıtan çok önemli bir proje olduğunun altını çizdi.

Hakan Bayman sözlerini şöyle sürdürdü, “Bir çalışanımızın fikrinden yola çıkılarak tamamen Brisa tarafından geliştirilen Mobilfix, filo sahiplerinin vakitten ve maliyetten tasarruf ederken, iş sürekliliklerini de korumalarını sağlayan bir periyodik bakım servisi. İlk günden bu yana tahmin edilenin çok üzerinde bir taleple karşılaşan Mobilfix, tanıtım ve servis amacıyla toplam 49 ağır ticari araç filosunu ziyaret etti. 29 servis operasyonu ile toplamda bimee yakın araca periyodik bakım hizmeti sundu. Sadece Türkiye’ye değil, dünyaya örnek gösterilebilecek kalitede bir hizmet inovasyonu ile Müşteri Odaklı Hizmet İnovasyonu Ödülü’nü kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz.”

Bayman,“285 araçlık bir filo için yıllık 2 milyon TL’ye varan bir tasarruf sağlayabilen Mobilfix’i yakın bir zamanda Türkiye’nin dört bir yanına götürmeyi hedefliyoruz. İnovasyonun bir sonuç değil bir süreç olduğuna inanarak, katma değer yaratmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” dedi.

28-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ‘Türkiye İnovasyon Haftası’ kapsamında T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından da Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat’a Brisa’nın organizasyona verilen desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.




2 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77