• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Carlyle Grup DuPont Performans Boyaları Satınalma Sürecini Tamamladı

Carlyle Grup DuPont Performans Boyaları Satınalma Sürecini Tamamladı
Küresel alternatif varlık yöneticisi Carlyle Grup L.P. (NASDAQ: CG), 4.9 milyar dolara DuPont Performans Boyaları’nın satın alımını tamamlayarak şirketin isminin Axalta Coating Systems olarak değiştiğini duyurdu.

Şirketin Yeni Adı Axalta Coating Systems Oldu

 

Küresel alternatif varlık yöneticisi Carlyle Grup L.P. (NASDAQ: CG), 4.9 milyar dolara DuPont Performans Boyaları’nın satın alımını tamamlayarak şirketin isminin Axalta Coating Systems olarak değiştiğini duyurdu. Yeni yatırım ile Axalta Coating Systems, ulaşım ve sanayi sektörünün küresel boya tedarikçisi haline geldi. Yatırım Carlyle Partners V ve Carlyle Europe Partners III özkaynakları ile finanse edildi.

 

Carlyle Grup Başkanı Martin W.Summer, “Axalta Coating Systems’e yatırım yaptığımız için çok heyecanlıyız ve inanıyoruz ki şirketin güçlü pazar konumu ve küresel ayak izi, Çin ve Brezilya gibi hızla gelişmekte olan pazarlardaki fırsatlardan yararlanarak büyümemizi sağlayacak. Sanayi ve ulaşım sektörlerindeki deneyimli yatırımcılar olarak, küresel tek Carlyle ağı Axalta Coating Systems’in büyümesine ve değer yaratmasına yardımcı olacaktır” dedi.

Bağımsız bir şirket olarak, boya sektöründeki 90 yılı aşkın bir temel üzerine inşa edilecek olan Axalta Coating Systems, 130 ülkede 120 bin’den fazla müşteriye hizmet vererek boya sistemlerinin tüm yelpazesini müşterilerine sunacak.

 

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Charlie Shaver, “Axalta Coating Systems’ı bekleyen sonraki heyecan verici süreçler için sabırsızlanıyoruz. Küresel ölçekte tüm dünyada yer alan 35 fabrika ve önemli pazarlardaki 7 teknoloji merkezimizin, Carlyle’ın sanayi odaklılığı ve küresel ağı ile birleşmesi gelecek için bize iyi bir konum sağlamaktadır” diye konuştu.

 

Axalta Coating Systems Başkanı John G.McCool ise ilerleme performansı ve mükemmeliyetçiliğe ilave olarak müşterilerine sistem tabanlı yaklaşımlarının en büyük güçlerinden bir olduğunu belirterek şunları ekledi: “Boyanın yanı sıra, ürünlerimizin etkin bir şekilde kullanımına yardımcı olacak geniş ekipman yelpazesini ve hizmeti müşterilerimize sunmaktayız. Dünya çapında 42 eğitim merkezimizde,  müşterilerimize ürünlerimizin ve uygulama ekipmanlarımızın nasıl kullanılacağı ile ilgili öğrenme fırsatları sunmaktayız. Bu özellik, bize müşterilerimizin tercihlerini daha iyi anlayarak hizmetlerimizi geliştirmemizi sağlarken, müşterilerimizin de performans ve verimliliklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.”

 

Axalta Coating Systems, aynı zamanda ‘Alesta® Powder Coatings, NAP-GARD® FBE Powder Coatings, ABCITE® Powder Coatings’ markaları ile toz boya pazarının dekoratif, mimari, genel endüstri ve araç boyama segmentlerine hizmet sunacak. Axalta Coating Systems, 2013 yılının ikinci çeyreğinde resmi olarak başlayıncaya kadar, şirketin ismi önümüzdeki birkaç ay boyunca DuPont Performans Boyaları olarak iş yapmaya devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77