• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Castrol Power1 Flossie ile Gücüne Güç Katıyor

Castrol Power1 Flossie ile Gücüne Güç Katıyor
İngiltere Pangbourne’de Kurulu Ar-Ge tesislerinde test robotu Flossie’yi geliştiren Castrol, tüm yağlarının temel işlevlerini en iyi şekilde yapıp yapmadığını Flossie’nin yardımıyla test ediyor.

İngiltere Pangbourne’de Kurulu Ar-Ge tesislerinde test robotu Flossie’yi geliştiren Castrol, tüm yağlarının temel işlevlerini en iyi şekilde yapıp yapmadığını Flossie’nin yardımıyla test ediyor.


Temel testleri başarıyla geçen baz yağları çok gizli formülerle geliştirilen sentetik katkı ve viskozite düzenleyiciler ile harmanlayan Castrol özellikle kontrollü güç, performans ve kaliteli sürüş keyfi arayan kullanıcılarına Power1 ile sesleniyor.


Castrol’ün düzenleyici, yağ koruyucu ve yüzey koruyucudan harmanladığı yüzde 30’u deterjan, yüzde 5’i antioksidan, yüzde 11’i aşınma önleyici, yüzde 50’ye yakın oranda ise dağıtıcıdan oluşan çok özel bir moleküler formülizasyonun eseri sentetik katkısı ile güçlendirilen Power1 sıra dışı test sonuçlarına imza atıyor. Tüm testlerinin İngiltere Pangbourne’da Castrol’e ait Ar-Ge merkezinde gerçekleştiği Power1 üretici firmalara ait motorların test edildiği motor test odalarında sınırlarının son aşamasına kadar deneniyor. Tam sentetik yağın saflığı sunan Castrol Power1’in test sonuçları büyük başarılara sahne oluyor.

Yüksek sıcaklıkta oluşan oksitlenmiş yakıt artıkları ve tortu oluşturma eğiliminin azalmış olması Power1’in yağlama becerilerini muhafaza etmesine ve motoru temiz tutmasına olanak verirken daha uzun ömürlü olmasını da mümkün kılıyor. Yağın ötesi sloganıyla sıvı mühendisliğindeki en son teknolojiyi kullanıcılarının hizmeti sunan Castrol Power1 kullanıcılarını ulaşmak istedikleri noktaya Castrol’ün uzun ve başarılı yarış geçmişine dayanarak geliştirdiği Yarış (Race Derived) teknolojisi ile güvenle taşıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77