• BIST 9530.47
  • Altın 2474.969
  • Dolar 32.4692
  • Euro 34.7623
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Catoni, Soğuk Zincir Lojistiğine Girdi

Catoni, Soğuk Zincir Lojistiğine Girdi
Denizcilik alanında uzun yıllardır hizmet veren Catoni Deniz İşleri A.Ş., soğuk zincir lojistiği konusunda hizmet veren Lauritzen Cool Logistics (LCL) firmasıyla anlaşarak, soğuk zincir lojistiğinde Türkiye’nin özellikle Ankara’nın batısındaki

Denizcilik alanında uzun yıllardır hizmet veren Catoni Deniz İşleri A.Ş., soğuk zincir lojistiği konusunda hizmet veren Lauritzen Cool Logistics (LCL) firmasıyla anlaşarak, soğuk zincir lojistiğinde Türkiye’nin özellikle Ankara’nın batısındaki coğrafyada nakliye, depolama ve dağıtım hizmetleri sunmaya başladı.  

Konuyla ilgili olarak 7 Aralık 2007  Cuma günü Swiss Otel’de gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Catoni Cold Chain yetkilisi Taner Atlatırlar, “Hedefimiz ulusal soğuk zincir yönetiminde en büyük soğuk zincir üreticisi olmaktır” dedi.

Catoni olarak 161 yıllık denizcilik geçmişi ve bilgi birikiminden hareketle günümüzün ihtiyaçlarını da karşılamak üzere lojistik alanında farklı işler yapma kararı aldıklarını ifade eden Atlatırlar, birçok küresel oyuncu ile bölgede birlikte hareket eden Catoni’nin son olarak dünyanın önde gelen soğuk zincir lojistik şirketlerinden LCL ile Türkiye’de uluslararası anlamda soğuk zincir lojistiği yapmaya başladığını açıkladı.

Catoni’nin LCL ile uluslararası lojistik faaliyetlerini yaparken yurtiçindeki halkayı tamamlamak adına müşterilerine kapıdan kapıya dağıtım da gerçekleştirdiğini belirten Atlatırlar, bu amaçla oluşturulan soğuk zincir lojistiğinde Türkiye’nin özellikle Ankara’nın batısındaki coğrafyada nakliye, depolama ve dağıtım hizmetleri verdiklerini söyledi.

Taşımacılık, gözetim ve sigorta konularında faaliyet gösteren Catoni’nin müşterilerine daha iyi hizmet sunmak adına yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğini belirten Atlatırlar, “Catoni, soğuk zincir dağıtımında lojistik birleştirici olmak, müşterilerine aralıksız hizmet vermek ve verilen bu hizmetler esnasında gıda güvenirliğini ön planda tutmak gibi bir misyon üstlendi. Vizyonumuz ise; müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla güvenilir, tam zamanında, hasarsız, izlenebilir insan sağlığı ve çevreye duyarlı hizmetler vermek. Hedefimiz, ulusal soğuk zincir yönetiminde en büyük soğuk zincir üreticisi olmaktır” dedi.

LCL’in denizyolunda frigorifik sunmak yanında özellikle Batı Avrupa’da karayolunda da frigorifik treylerlerle hizmet sunduklarını açıklayan Atlatırlar, soğuk zincirde hava kargo hizmetleri de verdiklerini söyledi.

LCL ürün yelpazesinin taze meyve, sebze ve dondurulmuş ürünler olduğunu ifade eden Atlatırlar, “Avantajlarımız kapıdan kapıya hizmet vermek. Globaliz ama her ülkede de yerliyiz gibi bir sloganımız var” şeklinde konuştu. Yurtiçinde bu hizmetleri Catoni adı altında yaptıklarını kaydeden Atlatırlar, “Şu anda piyasadaki aktörlerden farklı olarak yaptığımız birkaç faaliyet var. Trakya Bölgesi’nde Antalya, Eskişehir ve Bursa gibi bölgelerde kapıya dağıtım yapıyoruz. Gebze’de 500 m2 depomuz var. Samsun-Gaziantep arasında her bölgede faaliyet gösteriyoruz. Araçlarımızda iki ayrı sıcaklıkta ürün taşıyabiliyoruz. Bazı araçlarımız da çift katlı” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77