• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Kargo Şirketi Yurtiçi Kargo Oldu

Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Kargo Şirketi Yurtiçi Kargo Oldu
Şikayetvar.com tarafından her yıl açıklanan Müşteri Deneyim Endeksi raporuna göre, Yurtiçi Kargo 2023 yılında da kargo sektörünün müşteri memnuniyeti en yüksek markası seçildi.

Tüketici çözüm platformu Şikayetvar, her yılın başında bir önceki yıl içerisinde kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre, yılın en kusursuz müşteri deneyimine sahip markalarını belirliyor. Kullanıcıların, hizmet aldığı markalarla ilgili şikâyetlerini yazdığı, şikâyet sonrasında alınan aksiyonları da puanladığı bir sisteme sahip olan Şikayetvar, her yıl on binlerce müşterinin geri bildirimleriyle oluşan kusursuz müşteri deneyimine sahip markaları ilan ediyor.

Bu yılın sonuçlarına göre Yurtiçi Kargo, müşteri memnuniyeti sıralamasında bu yıl da beşinci kez üst üste kargo sektörünün en başarılı markası oldu.

Alınan birincilik ödülüyle ilgili açıklamalarda bulunan Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan “Hayata geçirdiğimiz operasyonel yatırımların karşılığını alabilmek bizi her zaman mutlu ediyor. Tüm müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.

“Yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz”

Kargo sektöründe müşteri memnuniyeti sağlamanın diğer sektörlere göre çok daha fazla değişkeni olduğunu ifade eden Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, başarının, farklı disiplinleri ahenk içerisinde birleştirebilmekte olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

“Yurtiçi Kargo olarak hem IT alanında hem personel eğitimi alanında hem de otomasyonlu operasyonel projeler alanında yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Sahada görev yapan kurye arkadaşımızdan, otomasyon sistemlerini kodlayan yazılımcımıza kadar hepimiz aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz.   Bu hedefimiz de söz verdiğimiz gibi, tam bir müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Bu doğrultuda, içinde bulunduğumuz dönemde hem kamuoyu tarafından hali hazırda hızı ve kalitesi ile tanınan Yurtiçi Kargo’nun çok daha iyi bir noktaya ulaşması amacıyla robotik ve otomasyon projelerine ağırlık veriyoruz.  Geçtiğimiz günlerde açtığımız Eskişehir Otomasyonlu Transfer Merkezi sonrasında bu yıl içerisinde otomasyon merkezlerinin amiral gemisi olarak ifade edilebilecek bir merkezi Ankara’da açacağız. Saatte 50 - 60 bin kargonun robotik ve otomasyon sistemleri ile ayrıştırılacağı bu merkezi bu yıl içinde sektöre kazandırmış olacağız.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77