• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 19 °C

Çelebi 55’inci Yaşını Kutluyor

Çelebi 55’inci Yaşını Kutluyor
Türkiye’nin global markası Çelebi, 55’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor. 1958 yılında ilk temelleri atılan Çelebi Grubu, bugün 4 sektörde, iki kıta ve 5 ülkede 13 bin 500’ü aşkın personeli ile faaliyetlerini sürdüren global bir marka kon

Türkiye’nin global markası Çelebi, 55’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor. 1958 yılında ilk temelleri atılan Çelebi Grubu, bugün 4 sektörde, iki kıta ve 5 ülkede 13 bin 500’ü aşkın personeli ile faaliyetlerini sürdüren global bir marka konumunda.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu ve Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz; “Bugün, nice şirketin sahip olmak için çabaladığı birçok belgeyi taşıyan dünya çapında bir kuruluşun üyeleri olduğumuz için... Geçtiğimiz yollarda, çoğalarak birlikte büyüdüğümüz, 1958 yılında yola çıktığımız o ilk 5 değerli çalışanımızdan, bugün iki kıta, 5 ülkede, birçok dil, din, ırk ve kültürden 13.500‘ün üzerinde ferdi bulunan büyük Çelebi Ailesi’ne ulaşabildiğimiz için... Yurdumuza sığmayıp, Avrupa’da, Asya’da; uluslararası alanda takdir gören yüksek standartlarda hizmetimizle, Türk sivil havacılığının bayrağını ve Çelebi adını, başarıyla taşıma fırsatı bulabildiğimiz için... Toplumla bütünleşebildiğimiz projelerle, eğitim ve sağlık alanlarında katkılarda bulunabildiğimiz, çalışırken de çevreye duyarlı olabildiğimiz için... 55’nci yılımızı büyük bir onur ve mutlulukla kutluyoruz. Bugün havacılık başta olmak üzere farklı sektörlerde başarılı ve önemli hacimlerde yürüttüğü faaliyetlerle global bir marka konumunda olan Çelebi’nin 55’nci Yıl onur ve coşkusunu, çalışanlarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve tüm Türkiye ile paylaşıyoruz” dedi.


Dört ayrı sektörde hizmet

Çelebi Grubu’nun, bugün havacılıktan taşımacılığa, denizcilikten gıdaya 4 ayrı sektörde faaliyetlerini sürdürüyor.

Çelebi, ana iş kolu olan havacılık sektöründe, havalimanı işletmeciliği tecrübesinin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada, toplam 35 havalimanında yer hizmetleri ve kargo ve antrepo hizmetleri sunumunu gerçekleştiriyor. Çelebi, bulundukları bölge ve ülkelerin en önemli havalimanlarında, 300’ün üzerinde müşterisine, yılda 240 binden fazla uçuşa hizmet veriyor ve 650 bin ton kargo elleçlemesi gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin, ulusal ve uluslararası hava trafiğinin hemen hemen tamamını kapsayan 30 havalimanında yer hizmetleri sunumu gerçekleştiren Çelebi Hava Servisi AŞ., İstanbul’da kargo ve antrepo hizmeti de veriyor. Çelebi’nin ilk yurtdışı adımı olan Macaristan’da Budapeşte Ferihegy Uluslararası Havalimanı’nda yer hizmetleri, kargo ve antrepo hizmetleri sunuyor. Avusturya’da Viyana Havalimanı’nda yer hizmetleri sunumu gerçekleştiren Çelebi, Avrupa’nın bir diğer önemli havaalanı olan Almanya’daki Frankfurt Havaalanı’ndaki modern tesisi ile de hizmet veriyor. Çelebi, Hindistan’ın en önemli iki havaalanında; Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı ve Mumbai Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı'nda hizmet vermenin yanında Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda mevcut kargo terminalini de işletmekte ve önemli hacimlerde kargo ve antrepo hizmeti gerçekleştiriyor.

Denizcilik alanında da önemli faaliyetler yürüten Çelebi, işletmeciliğini üstlendiği Çelebi Bandırma Uluslararası Limanı’nı, Güney Marmara ve İç Anadolu'nun dünyaya açılan kapısına dönüştürmeyi planlıyor. Denizcilik sektöründeki bir diğer Çelebi iştiraki olan Çelebi Marina ile de Antalya'da, çağdaş marinacılığın gerektirdiği uluslararası standartlarda hizmet sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77