• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Continental Kamyon ve Otobüs Lastiği Üretimini Artırıyor

Continental Kamyon ve Otobüs Lastiği Üretimini Artırıyor
Continental küresel büyüme stratejisi kapsamında lastik üretim kapasitesini arttırmak adına kamyon ve otobüs lastiği tesisine 100 milyon Avro yatırım yapacak.

Continental küresel büyüme stratejisi kapsamında lastik üretim kapasitesini arttırmak adına kamyon ve otobüs lastiği tesisine 100 milyon Avro yatırım yapacak.


3’üncü jenerasyon otobüs lastikleri için ilk tesisini kuran Continental, 2,6 milyon olan yıllık üretim kapasitesini 3 milyon lastiğin üzerine çıkarmayı hedeflediği Slovakya’daki kamyon ve otobüs lastiği tesisine 100 milyon Avro yatırım kararı aldı. 

Continental ticari araç lastikleri Yöneticisi Dr. Andreas Esser, Avrupa'nın sürmekte olan ekonomik zorlukların, ticari araç lastik tüketimine yönelik taleplerin orta vadede artacağını düşündüklerini belirterek, “Doğu Avrupa, Yakın Doğu ve Afrika'daki gelişmekte olan piyasalardaki potansiyellerin farkındayız ve buralara da açılarak, yakın gelecekte artan talepleri karşılamak istiyoruz. Bu doğrultuda EMEA bölgesindeki (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika)'daki en büyük üretim tesisimizi genişletmek için çalışıyoruz" dedi.

Continental Ticari Araç Lastikleri Üretimi Yöneticisi Thierry Wipff ise, Continental, Avrupa’daki en büyük kamyon ve otobüs lastiği üretim tesisindeki kapasite artış planlamalarıyla beraber, üretim verimliliğini de arttırmak için üretim makineleri ve altyapısının yenilendiğini ifade etti. Wipff, “Biz sürekli rekabet avantajı sağlamak ve müşterilerimize en iyi ürünleri sunmak amacı ile süreçlerimizi ve üretim tekniklerimizi optimize ediyoruz " açıklamasını yaptı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77