• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Dış Ticaret ve Lojistikte Uzaktan Eğitim’le Diploma Fırsatı

Dış Ticaret ve Lojistikte Uzaktan Eğitim’le Diploma Fırsatı
Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda (BLMYO) sektör çalışanları başta olmak üzere, lojistik ve dış ticaret alanında eğitim almak isteyen lise mezunları, Uzaktan Eğitim Programı’yla ön lisans diploması alabilecek.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda (BLMYO) sektör çalışanları başta olmak üzere, lojistik ve dış ticaret alanında eğitim almak isteyen lise mezunları, Uzaktan Eğitim Programı’yla ön lisans diploması alabilecek.


Eğitim ve öğretim hayatına başladığı ilk günden itibaren sektörün nitelikli çalışan ihtiyacını karşılayan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, sektörde çalışan, diploması olmayan ve diplomaya ihtiyaç duyanlara Uzaktan Eğitim Programı ile zamandan ve mekandan bağımsız olarak diploma imkanı sunuyor.

BLMYO, dünyada ve Türkiye’de lojistik ve dış ticaret konusunda yetişmiş insan ihtiyacı doğrultusunda, sektörde çalışıp eğitime zaman ayıramayanlar için Uzaktan Eğitim Programı ile iş garantisi en yüksek mesleklerden biri olarak öne çıkan Lojistik sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Internet üzerinden gerçekleştirilecek her ders, ilgili uzman akademisyenlerle birlikte gerçekleştirilecek. Derslerin içeriği sektörün ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanıp güncellenecek.

Ön Lisans Eğitimi’ne katılım için Ocak ayının ilk haftasında ÖSYM’ye YGS başvurusu yapılması gerekirken Mart ayında yapılacak YGS’den YGS6 puan türünde 140 puan barajının aşılması gerekiyor.  140 puanı aşan veya sınavsız geçiş hakkını kullanan öğrenciler, Temmuz ayında BLMYO Lojistik ve Dış Ticaret (UE) programlarından birini tercih edebiliyor.

Açıköğretim’den çok farklı olarak hazırlanan Uzaktan Eğitim sisteminde öğrenciler dersleri izlerken interaktif bir biçimde derse katılabilecek.  Öte yandan öğrenciler, istendiği takdirde uzman akademisyenlerin sistem üzerinden yaptığı canlı derslere eşlik edebilecek.

Uzaktan Eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan BLMYO Uzaktan Eğitim Koordinatörü Önder Yeral, “Dünyada ve Türkiye’de büyüyen lojistik sektörü nitelikli elemana ihtiyaç duyuyor. Bu açığı kapatmak üzere açtığımız örgün Lojistik ve Dış Ticaret programları sektörde çalışan personelin de ilgisini çekiyor. Ancak çalışma temposundan örgün eğitime zaman ayırmakta zorlanıyorlar. Bu durumu görerek sektörde çalışan ve Lojistik ve Dış Ticaret alanında eğitim almak isteyen personele yönelik, tamamen internet üzerinden yürütülen programları açtık. Sektör çalışanları tarafından ilgi gören bu programlar ile çalışanlar işlerinden ayrılmadan Lojistik ve Dış Ticaret ön lisans eğitimi alabiliyor” dedi.


24 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77