• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Ekol Lojistik 23 Nisan Anıtkabir Ziyaretini Gerçekleştirdi

Ekol Lojistik 23 Nisan Anıtkabir Ziyaretini Gerçekleştirdi
Ekol Lojistik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Anıtkabir’e sanal bir ziyaret gerçekleştirdi. Etkinlik www.kargohaber.com ’dan da canlı yayınlandı.

Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’un açılış konuşmasıyla başlayan ve www.kargohaber.com ‘un da canlı yayınladığı Anıtkabir gezisi, 14’üncü Anıtkabir Komutanı Nezih Aşıcı’nın anlatımıyla gerçekleştirildi.

Günün alam ve önemini vurgulayan bir konuşma yapan Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “Herkese özellikle de çocuklarla iyi bayramlar diliyorum. Öncelikle etkinliği düzenleyen tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.

23 Nisan 1920 ulusumuz tarihindeki en önemli gün. Zira artık egemenlik sahip olması gerek halka devredilmiş, bunun tescil edildiği 3 yıl sonra da Cumhuriyet ile taçlanacak diğer kazanımların yolunu açan bir milat. Fakat bu günün sadece ulusumuz için değil insanlık tarihi, demokrasi tarihi adına da çok özel bir niteliği var.

Zira ulusal bağımsızlık mücadelesini o günkü koşullarda bu mücadeleyi sürdüren küçük bir gurubun kendisine değil halka devrettiği bunu kendi gönlü ve rızası ile yaptığı, daha hızlı daha çevik olmak adına bir tercihte bulunmak yerine meşru olmayı önceliklendirdiği çok özel bir tarih.

Bu gün yıllarca Anıtkabir komutanlığı yapmış olan Nezih Bey’in rehberliğinde gezeceğimiz o mekan tüm bunları gerçekleştiren çok özel bir insanın ebedi istirahatgahı, ne söylesek az ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

14’üncü Anıtkabir komutanı Nezih Aşıcı’nın anlatımıyla gerçekleştirilen online anıtkabir gezisinde, Atatürk’ün çocuklara seslenişini ve Anıtkabir’e dair görülmesi ve gezilmesi gereken yerler sanal olarak gösterildi.

Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul

14. Anıtkabir Komutanı Nezih Aşıcı

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77