• BIST 9530.47
  • Altın 2479.475
  • Dolar 32.4328
  • Euro 34.7419
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Emirates’e ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ Ödülü

Emirates’e ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ Ödülü
İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, business yolcuları tarafından ‘Dünyanın en iyi havayolu’ seçildi.

İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, business yolcuları tarafından ‘Dünyanın en iyi havayolu’ seçildi.


Emirates, 2014 Business Traveller (ME) ödül töreninde, ‘en iyi first class’ ve ‘en iyi business class’a sahip havayolu ,’en iyi kabin ekibi’ ödüllerinin yanı sıra ‘dünyanın en iyi havayolu’ ödülüne layık görüldü. Ödüller havacılık profesyonellerinin katıldığı bir gala yemeğinde sahiplerini bulurken, kazananlar dergi okuyucularının oylarıyla belirlendi.

Emirates Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Thierry Antinori, “Müşterilerimizin yolculukları sırasında her adımda dünya çapında bir hizmet almalarını sağlamak için çabalıyoruz. Uçaklarımızda en yeni ürünlerin kullanıma sunulması için büyük yatırımlar yapıyoruz, çok uluslu kabin görevlilerimiz de ayrıcalıklı bir hizmet vermek üzere her türlü çabayı sarf ediyorlar. Bölgenin saygın business yolcuları tarafından bu gayretlerimizin fark edilmiş olması bizi onurlandırdı” dedi.

Wi-fi ve sürekli seyahat eden yolcular için mobil telefon bağlantısı da dahil olmak üzere en gelişmiş hizmetleri konuklarına ulaştırmak üzere üreticiler ve tedarikçilerle yakın işbirliği kuran Emirates, uçuş deneyimine öncülük eden lider kuruluş olmayı sürdürüyor.

Business yolcularının ihtiyaçlarını karşılamak üzere 35 havaalanında bulunan özel yolcu salonları ve sağladığı ücretsiz şoförlü ulaşım hizmetiyle Emirates, kusursuz ve stressiz bir yolculuk deneyimi yaratmak için büyük yatırımlar yaptı.

Emirates 130 ülkeden 18 bin kabin görevlisiyle hizmet anlayışının temelini oluşturan yaklaşımıyla farklı milletlerden gelen müşterilerine unutulmaz ve kişiye özel bir seyahat deneyimi yaşatıyor. Dünyanın en büyük Boeing 777 ve A380 filosuna sahip Emirates’in modern uçaklarının sayısı 218'e ulaştı ve 80 ülkede 141 farklı noktaya uçuşlar düzenliyor. 1985 yılında kurulan, insanları, şehirleri ve tutkuları buluşturan Emirates ürün ve hizmetleriyle yüzlerce ödül kazanarak dünyanın en başarılı havayolu şirketlerinden birisi oldu.


13 Mayıs 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77