• BIST 9689.36
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Emirates’in Küresel Temsilcisi Futbolun Efsane İsmi Pele Oldu

Emirates’in Küresel Temsilcisi Futbolun Efsane İsmi Pele Oldu
FIFA’nın Dünya Çapında Resmi Ortağı konumundaki Emirates Havayolu, Brezilyalı futbol efsanesi Pele’nin küresel temsilcilerinden biri olacağını açıkladı.

FIFA’nın Dünya Çapında Resmi Ortağı konumundaki Emirates Havayolu, Brezilyalı futbol efsanesi Pele’nin küresel temsilcilerinden biri olacağını açıkladı.


Bu yaz Brezilya’nın ev sahipliğinde yapılacak olan ve merakla beklenen FIFA Dünya Kupası™ ile birlikte Emirates, dünya çapında insanlar ve mekanlar arasında kurduğu bağlantıyı havayolu operasyonlarının yanı sıra spor sponsorlukları aracılığıyla da sergilemek amacıyla başlattığı küresel kampanyasında Pele ile işbirliği yaptı.

Dubai’de gerçekleştirilen ortaklığın açıklandığı basın konferansına katılan Brezilya’nın futbol kralı olarak da bilinen Pele, Emirates’in anavatanına geldi. Anlaşma uyarınca iki taraf önümüzdeki aylarda çeşitli girişimlerde birlikte çalışacak. Bu duyuru ile havayolu şirketi, FIFA Dünya Kupası™ kampanyası kapsamında bir Küresel Elçi ile ikinci kez çalışmış olacak; ilki ise Almanya’daki 2006 turnuvası sırasında görev alan Franz Beckenbauer’di.

Emirates Havayolu Ticari Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcı Şeyh Majid Al Mualla, “Pele küresel bir ikon. Dünya çapında tanınan, saygı duyulan ve insanlara ilham veren bir isim. Sadece çok iyi bir oyuncu olduğu için değil, aynı zamanda insanları birbirleriyle, toplumlarla ve fırsatlarla buluşturmak amacıyla sporun gücünü kullandığı için de futbolun “güzelliklerini” en iyi şekilde temsil ediyor. Pek çok açıdan Pele de Emirates’le aynı değerleri savunuyor. Küresel elçimiz olmak için ideal bir isim ve onunla birlikte çalışacağımız için heyecan duyuyoruz” dedi.

Emirates’in bugün küresel sporlarda en öne çıkan markalardan biri olduğunu söyleyen ünlü futbolcu Pele, “Zürih’ten Dubai’ye Emirates A380 ile yeni uçtum ve kendi kişisel deneyimim doğrultusunda söyleyebilirim ki gerçekten mükemmel bir havayolu. Uçuşum çok rahattı; böylesine yardımsever ve içten bir ekiple uçmak keyifliydi. Ve yolcu profilindeki bu uluslararası karışım ile Emirates de tıpkı küresel bir spor olan futbol gibi küresel bir havayolu. Emirates dünya çapında sporu gururla destekliyor ve ben de onların Küresel Elçisi olmaktan onur duyuyorum” açıklamasını yaptı.


17 Ocak 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77