• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Emirates’ten Boston'a Günlük Seferler

Emirates’ten Boston'a Günlük Seferler
Emirates Havayolu, Dubai ve Boston arasında günlük uçuşlara başladı. Bu yeni seferlerle Boston, Emirates’in ABD'deki sekizinci varış noktası oldu.

Emirates Havayolu, Dubai ve Boston arasında günlük uçuşlara başladı. Bu yeni seferlerle Boston, Emirates’in ABD'deki sekizinci varış noktası oldu.


Emirates; sekiz first class süiti, 42 business ve 216 ekonomi koltuğuna sahip Boeing 777-200LR uçaklarla Boston ve Dubai arasında günlük uçuşlar gerçekleştirecek. New York JFK'den Dubai'ye günlük kesintisiz uçuşlarını 2004 yılında başlatan Emirates, şu anda Washington, Houston, Dallas, Seattle, San Francisco ve Los Angeles'a günlük uçuyor. Boston uçuşları ile Emirates; ABD’de sekizinci, dünyada 142’inci destinasyonuna ulaştı.

Emirates Havayolları Başkanı Tim Clark yaptığı açıklamada, “Massachusetts'si küresel ağımıza bağlamak ile ilgili planlarımızı ilk kez açıkladığımız andan itibaren, sadece ABD'den değil, BAE başta olmak üzere Asya, Afrika ve Orta Doğu'daki diğer önemli şehirlerdeki yolculardan ve müşterilerimizden de olumlu tepkiler aldık. Emirates'in Boston uçuşları BAE ve diğer 39 noktadan yolcu taşıyor ve küresel ağımızın ulaştığı noktalar ile günlük seferlerimizin olası turizm ve ticaret olanaklarını ortaya koyuyor. Biz içtenlikle Boston ve Massachusetts'teki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve bu şehir ile bu eyalete gerçekleştireceğimiz seferleri dört gözle bekliyoruz” dedi.

Dubai Uluslararası Havaalanı, Terminal 3'ten saat 9:45'te kalkan EK237 no’lu ilk uçuşta Emirates Havayolları Başkanı Tim Clark, Emirates Başkan Yardımcısı ve CEO'su Adel Al Redha, Emirates Batı Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Rupert Frach ve Emirates Kargo Planlaması ve Kargo Uçakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiran Perera gibi Emirates’in üst düzey yöneticilerinden oluşan bir heyet yer aldı.


17 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77