• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

En Güzel Nakliyeciler İbiza’ya Gidiyor

En Güzel Nakliyeciler İbiza’ya Gidiyor
TAŞIMACILIK ve lojistik sektöründe ilk defa düzenlenen 2010 Bay, Bayan Transport seçme yarışması başladı. Bu yarışmaya profesyonel olarak taşımacılık - lojistik sektörüyle uğraşan herkes katılabiliyor. Kazanan 6 kişi ibiza'da 7 günlük egzotik tatil kazanı

TAŞIMACILIK ve lojistik sektöründe ilk defa düzenlenen 2010 Bay, Bayan Transport seçme yarışması başladı. Bu yarışmaya profesyonel olarak taşımacılık - lojistik sektörüyle uğraşan herkes katılabiliyor. Kazanan 6 kişi ibiza'da 7 günlük egzotik tatil kazanıyor.


Trans.eu nakliyat borsası kullanıcılarının katkılarıyla hayata geçen bu yarışmaya 4 Ocak 2010 tarihinde start verildi. Taşımacılık ve lojistik sektöründeki herkes bu yarışmaya katılabiliyor. Sayfada on-line olup kayıt yapıldıktan sonra yarışmaya bizzat kendiniz katılabilir ya da kendi adayınızı önerebilirsiniz. Oylamayı servisin tüm kullanıcıları ayda bir olan oy hakkını 1 den 5 kadar puan vererek kullanabilmekte. Bu eğlenceli yarışmanın tüm katılanlarının yarışmanın güncel sonuçlarını sayfada herkes görebiliyor. Sözü edilen ünvanı ve ödülü yarışmanın bitimindeki günün sonunda en yüksek puanı alan kazanacak.2010 Bay, Bayan Transport yarışmasının altı şanslısı yani üç Bay Transport ve üç Bayan Transport yarışmanın galipleri olarak bir haftalık tatil için İbiza adasına davet edilecek. Organizasyonu düzenleyenler, sıcak plajlı dört yıldızlı otelde konforlu bir tatil ve dinlenmme olanağı sunacakları konusunda söz veriyorlar.

2010 Bay, Bayan Transport yarışması birçok ülkede ön planda yer alıyor. Yarışma sayfası şimdilik bir kaç dil seçeneğiyle  - İngilizce, Almanca, Lehçe dilleriyle sunulmakta. Yaklaşık 16 dil seçeneği de sayfaya yakında eklenecek. Sayfada oylama yapmanın dışında taraftarı olduğıumuz kişiye özel göz kırpma seçeneğiyle mesaj gönderilebilir, resimleri üzerinde yorum yapılabilir, yarışma güncel sonuçları hakkında bilgi gönderimi yapılabilir.

Bay, Bayan Transport yarışması hakkında daha fazla bilgiyi www.mister2010.eu ve www. miss-2010.eu sayfalarından bulabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77