• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Evrim Sigorta’dan Şoförlere Özel Geniş Teminatlar

Evrim Sigorta’dan Şoförlere Özel Geniş Teminatlar
SİGORTA sektöründe hizmet veren Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) UND üyelerinin seyahat sigorta ihtiyaçlarına cevap verebilmek için işbirliği sözleşmesine imza attılar.

SİGORTA sektöründe hizmet veren Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ. ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) UND üyelerinin seyahat sigorta ihtiyaçlarına cevap verebilmek için işbirliği sözleşmesine imza attılar. UND üyelerine özel olarak sunulan ‘UND Seyahat Sağlık’, sigortalıya yurtdışına çıkışlarda, benzer sigortalarda 30 bin Avro olan toplam teminatı, 6 ay süreli poliçelerde 150 bin Avro ve 12 ay süreli poliçelerde ise 250 bin Avro olarak sunuyor. Bununla birlikte poliçelerde yurt dışına her bir çıkışta seyahat süreleri için azami 75 ve 90 günlük alternatifler sunuluyor ayrıca poliçe, Türkiye’den vizesiz seyahat edilebilen ülkelerde geçerli.

‘UND Seyahat Sağlık’ ile sigortalının, süreli ama kontrol altında ve günlük hayatını etkilemeyecek durumda bir hastalığı olsa bile teminat altına alınıyor. Ayrıca bu tip bir hastalığın beklenmedik ve öngörülmedik akut alevlenmeleri de teminat kapsamında yer alıyor. TIR şoförlerinin sağlık risklerini geniş teminatlarla güvence altına alan UND Seyahat Sağlık poliçesi Türkiye’den sık çıkış yapılan Suriye, İran, Irak gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye’den vizesiz olarak seyahat edilebilen 89 ülkede de geçerli.

UND Seyahat Sağlık, sigortalının mesleki faaliyeti dışında kalan özel hayatı sırasında oluşacak kişisel sorumluluk risklerini de teminat altına alıyor. Sigortalıya seyahatle ilgili uyarı ve güvenlik bildirileri, sigortalıya ulaşılamadığı durumlarda radyoda kişisel mesaj yayınlanması, programda değişiklik olması durumunda veya acil durumlarda üçüncü kişilere haber verilmesini sağlayan teknik asistans hizmetleri de veriliyor. Kaza sonucu oluşan tıbbi tedavi hizmetlerinde de sigortalının yanında olan poliçe, ameliyatlar dahil olmak üzere yatarak ve ayakta tedavilerde, ilaçlar ve bandajlarda hatta yine kaza sonucu diş tedavisinde de hizmet veriyor.

UND Seyahat Sağlık, ürününde teminatların geniş kapsamlı olduğunu ifade eden Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Çelebi, UND Seyahat Sağlık sigortasının piyasanın en ucuz poliçesi olduğunu söyleyerek, UND Seyahat Sağlık poliçesi satın alındığında verilen şoför kartlarında, asistans hizmetlerine ulaşılabilecek telefon numarası ile sigortalılara büyük avantajlar sağlandığını söyledi. Telefonları Türkçe cevaplayan çağrı merkezlerinin, sigortalılara her konuda 76/24 hizmet verdiğini vurgulayan Çelebi, sigortalıların yurtdışında karşılaşacağı olaylar sırasında para ve fatura ile ilişkisi olmamasının da büyük avantaj olduğunu vurgulayarak sözlerini noktaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77