• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Fillo A.Ş. Yeni Binasıyla Hedef Büyütmeye Devam Ediyor

Fillo A.Ş. Yeni Binasıyla Hedef Büyütmeye Devam Ediyor

Fillo A.Ş, 1 Şubat 2006 tarihinde göreve başlayan yeni yönetimiyle ve farklı anlayışıyla hedeflerini büyütmüştü. Kısa bir süre önce Kavacık’taki yeni genel müdürlük binasına taşınan Fillo, aynı anlayışla hedef büyütmeye devam ediyor.

Kısa süre içerisinde birçok yeniliğe imza atan Filo ekibinin lideri Genel Müdür Yılmaz Erdoğan, yaptıkları yatırımlarla kısa vadede tüm birimlerin el terminaline geçmesi için çalışmalar başlattıklarını, bununla birlikte 35 ortak şube yerine Fillo A.Ş. şubeleri açılması işlemleri için düğmeye bastıklarını belirtti.

Tüm Türkiye’de tecrübeli, alanında uzmanlaşmış bin 200 kişilik bir kadro ile hizmet verdiklerini ifade eden Erdoğan, güçlü acentelik yapısına uygun ve kurumsal kimliğe uyum sağlayabilecek acente adaylarına acentelik vermeye başladıklarını kaydetti.


Müşteri hedef kitlelerini genişletme yolundaki çalışmalarında ise, kurumsal firmaları bünyeye katmak adına satış çalışmalarına başladıklarına dikkat çeken Erdoğan, “Tüm Türkiye’de istenilen her noktaya teslimat yapabilme gücüne ve ağına sahip olan Fillo A.Ş, genel müdürlük ve bölge müdürlükleri için 21 adet binek araç yatırımı gerçekleştirdi.” dedi.

Fillo A.Ş’nin yeni vizyon, misyon ve hedefleri hakkında da bilgi veren Erdoğan, sözlerini şöyle noktaladı: “Vizyonumuz; hizmet sektöründe insan faktörünü öncelikle dikkate alarak, teknolojiye paralel olarak kaliteyi artırmak. Misyonumuz; güvenilir, hızlı ve zamanında kaliteli hizmetle, müşteri memnuniyetini oluşturmak. Amaç ve hedefimiz ise; Türkiye’nin her noktasına hizmet vermek ve kargo sektöründeki sıralamada ilk dört şirket arasında yer almak.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77