• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Filofix İle Filolar Yolda Kalmayacak

Filofix İle Filolar Yolda Kalmayacak
BRİSSA, filolara yönelik olarak hazırladığı Filofix hizmeti ile yolda kalan müşterilerine 7 gün 24 saat boyunca yol yardımı verecek. Filofix ile 8 araç ve üstü TIR, otobüs veya kargo araç filolarına hizmet verilmesi amaçlanıyor.

BRİSSA, filolara yönelik olarak hazırladığı Filofix hizmeti ile yolda kalan müşterilerine 7 gün 24 saat boyunca yol yardımı verecek. Binek ve küçük ticari lastikler için sunulan yol yardımı yanında Filofix ile 8 araç ve üstü TIR, otobüs veya kargo araç filolarına hizmet vermeyi amaçlayan Brissa, filolara ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yeni lastik temini, lastik sökme takma, lastik tamiri ve rotasyon hizmetleri sunacak. Bridgestone ve Lassa bayileri tarafından verilecek bu hizmetten üye olanlar yararlanabilecek. 

Konuyla ilgili olarak 13 Eylül 2006 Çarşamba günü gerçekleştirilen basın toplantısında kısa bir konuşma yapan Brissa İcra Koordinatörü Kunitoshi Takeda, Bridgestone’un Filofix benzeri bir hizmeti Avrupa’da müşterilere tanıttığını belirterek, müşteriye zamanında ve hassas bir hizmet vermek amacıyla konuyla ilgili çalışmaların yıllar öncesinden başladığını açıkladı. Şu anda da Filofix benzeri sistemlerin Avrupa ve Japonya’da farklı isimlerle Bridgestone tarafından uygulandığını ifade eden Takeda, Türkiye’de Filofix adı altında sunulacak hizmetin önümüzdeki kısa dönem içerisinde Bridgestone’un Avrupa’daki sistemi ile entegre edileceğini söyledi. Takeda, böylelikle hem Türkiye hem de Avrupa’nın tamamında aynı kalitede hizmet veren bir sistem ortaya çıkacağını kaydetti. 

 

Demirdağ: "Filofix felsefesinin mantığı araçları sürekli yürür halde kılmaktır"

Brissa Satış Direktörü Serdar Demirdağ ise; Türkiye’de daha kapalı ve daha az rekabetin olduğu bir dönemden tüm sektörlerde tamamen rekabete açık, ürününe değer katanın daha çok pazar payı aldığı, müşterinin ön plana çıktığı bir döneme girildiğini söyledi. Filofix’in üzerinde uzun zamandır tartıştıkları bir konsept olduğunu belirten Demirdağ, binek ve küçük ticari lastikler de Lassa ile Bridgestone’un 7 gün 24 saat yol dostu sistemlerinin mevcut olduğunu, Brissa olarak burada edinilen deneyimi ticari araçlara yansıtma çalışması içine girdiklerini açıkladı. 

Filofix’in taşımacılık yapan filolara yol yardımı vermeyi hedeflediğini açıklayan Demirdağ, "Ticari lastikte ölçekler son derece farklı. Avrupa’ya ürün taşıyan bir insanın yolda kalmasının hem o şirkete hem ülke imajına ciddi maliyetleri var. Özellikle araçların yolda sürekli hareket ediyor olması gerekiyor. Filofix kavramının da altında yatan en önemli felsefelerden biri araçları sürekli yürür halde kılmaktır." dedi.

Filofix’de Lassa ve Bridgestone markalarını ilk defa bir şemsiye altında tuttuklarını söyleyen Demirdağ, 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Filofix için bayilerin servis verme yeteneklerinin gözden geçirildiğini vurguladı. Türkiye’nin her tarafında bu hizmeti vermeyi hedeflediklerini ifade eden Demirdağ, Filofix’in sunduğu hizmetleri de açıkladı. Lastik hiç kullanılamayacak durumda ise yeni lastik verdiklerini, lastiğin sökme-takma servisini yerinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Demirdağ, lastiğin tamir edilebilir durumda olduğunda tamir hizmeti ya da rotasyon hizmeti verdiklerini söyledi.

 

Üyelik bedeli 50 YTL

Kullanıcılara ürün satarken üretici ve şirketlerin mutlaka birtakım şeyleri farklı kılması gerektiğinin altını çizen Demirdağ, Filofix ile müşteri memnuniyeti ve sadakatini sağlamayı planladıklarını, yine fark ve değer yaratmayı; kalite ve standart hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti. 

Filofix hizmetini lastik markasından bağımsız olarak verdiklerinin altını çizen Demirdağ, şu an kurumsal müşterileri hedeflediklerini vurguladı. Kendileri açısından minimum 8 araç ya da yıllık 80 lastik kullananların filo kavramımızı oluşturduğunu söyleyen Demirdağ, üyelik sistemi ile bu hizmeti sunacaklarını kaydederek üyelikle ilgili de bilgiler verdi.

Bridgestone ve Lassa yetkili satıcılarındaki üyelik formlarını doldurarak, gereken ek dokümanları Brissa’ya ileten müşterilerin üyelik işlemlerinin gerçekleştirileceğini açıklayan Demirdağ, üyelik bedelinin yıllık 50 YTL, araç başına da 5 YTL olduğunu kaydetti. Yol yardımı için de kilometre başına 1 YTL alındığını söyleyen Demirdağ, operasyon sürecinde de çağırı merkezince talep edilen bilgilerin sözlü olarak onaylanmasının yeterli olduğunu belirtti. Demirdağ, Türkiye’nin her yerinde sabit koşullarda alınabilecek Filofix hizmetinden yararlanan müşterilerin ödemeyi anında değil 30 gün içerisinde Brissa’ya yapabileceklerini kaydetti. 

Brissa Pazarlama Direktörü Gökhan Cüceloğlu ise şu anda Türkiye genelinde Filofix yardımını verebilecek 92 tane bayilerinin bulunduğunu, sadece İstanbul’da 15 bayiinin şu anda hizmet verebilecek konumda olduğunu açıkladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77