• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

FiloTürk’ten Trafik Yoğunluğuna Araç Takip Desteği

FiloTürk’ten Trafik Yoğunluğuna Araç Takip Desteği
FiloTürk, 81 ilin on-line trafik bilgisini FiloTürk Araç Takip Sistemleri’ne entegre ederek Türkiye’nin trafik yoğunluk haritasını on-line olarak kullanıcılarının hizmetine sundu.

FiloTürk, 81 ilin on-line trafik bilgisini FiloTürk Araç Takip Sistemleri’ne entegre ederek Türkiye’nin trafik yoğunluk haritasını on-line olarak kullanıcılarının hizmetine sundu.


Şirketlerin verimliliğini arttırmak ve trafiğe dayalı operasyonel yönetim gerektiren uygulamalar için geliştirilen entegrasyon sayesinde operasyon yöneticileri sahadaki iş organizasyonlarını trafik yoğunluğuna göre düzenleyebiliyor ve önemli ölçülerde tasarruf sağlayabiliyor.

FiloTürk tarafından sunulan sistem, Türkiye’nin İlk Araç Takip Sistemi ile On-Line Trafik Entegrasyonu olma özelliğini taşıyor.

Sahadan elde edilen konum bilgilerinin değerlendirilmesi ile Türkiye çapında on-line trafik bilgisi elde ediliyor. On-line trafik bilgisi, dakikada bir kez güncelleniyor ve gerek anlık operasyonlar gerekse de günlük ve haftalık organizasyonlar elde edilen trafik bilgisine gore etkili şekilde yönetilebiliyor.

 Sistem ile araçlarını yöneten firmaların zaman, personel ve akaryakıttan elde ettiği tasarrufun operasyonel giderlerinin yüzde 8’ine kadar ulaştığını belirten FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu; “FiloTürk’ün sahada işlevsel olan araç sayısının fazlalığı ve düzenli veri iletişimi sayesinde doğru ve anlık bilgileri son kullanıcıya iletiyoruz. FiloTürk müşterileri bu bilgilere kullanmakta oldukları sistemden erişerek araçlarını mevcut trafik üzerinde izleyebiliyor. Saha operasyonunu trafik bilgisine göre düzenleyen operasyon yöneticileri hem zamandan hem işgücünden hem de akaryakıttan tasarruf ediyor. İş organizasyonu ve yönetimi mevcut trafik bilgisine göre düzenlendiğinde trafik yoğunluğu da kontrollü olarak azalacaktır. Büyük şehirlerde ve özellikle İstanbul’daki uygulama ile sürücülerin de günlük performansı artmaktadır” dedi.

Sistem sayesinde; FiloTürk Araç Takip Sistemi kullanıcıları araçlarını mevcut trafik bilgisi ile birlikte izleyebiliyor, yoğunluk bilgisine göre iş yönlendirmelerini gerçekleştiren firmalar daha hızlı ve etkin iş yapabiliyor. Trafik yoğunluğuna göre işini yöneten firmaların akaryakıt giderleri düşüyor ve trafik bilgisine göre yönlendirilen işlerde trafikte harcanan zaman en aza indirilerek işletim giderleri düşürülüyor. Firmaların trafik kontrolü sayesinde işlerini düzenlemeleri ile trafik yoğunluğu azalıyor. Ayrıca; FiloTürk Araç Takip Sistemleri ile bütün Türkiye doğru trafik bilgisine istediği yerden istediği detayda erişebiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77