• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

FleetGO’dan Etkin, Akıllı ve Planlı Araç Takip Sistemi

FleetGO’dan Etkin, Akıllı ve Planlı Araç Takip Sistemi
Bulut tabanlı filo yönetim platformuna sahip olan FleetGO; araç takip, gerçek zamanlı izleme, sıcaklık, lastik basıncı, yakıt takibi, bölge sınırlama, uzaktan araç teşhisi, takograf analizi ve uzaktan-otomatik takograf verisi indirme olanakları sunuyor.

Kullanımı kolay gösterge panoları, detaylı raporlar ve uyarılarla takograf arşivinizi her zaman kontrol altında tutabilir, yaptırım ve para cezası riskini azaltabilirsiniz.

Birçok şirkette araçlar, günlük operasyonların büyük bir parçasıdır. Bu da araç takibinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Ancak şirketler için araç takibi, karmaşık ve kapsamlı bir süreçtir. FleetGO, müşterilerine daha etkin, planlı ve akıllı bir “Araç Takip Sistemi” sunuyor. Sahip olunan her aracı FleetGO bulutu içindeki canlı haritada tanımlayarak müşterilerine her zaman araçlarının veya ekipmanlarının nerede olduğunu bildikleri bir iş modeli sunuyor. Canlı sürüş özelliği sayesinde, günlük, haftalık ve iki haftalık sürüş süreleri hakkında anlık bilgiler veriyor. Bu sayede araçlarınızı gerçek zamanlı takip ediyor, analiz ediyor ve filonuzu sürekli geliştirebiliyorsunuz.

FleetGO İle Yaptırım ve Cezalara Son

Dijital takografların oluşması ve dijital takograflara ilişkin yeni düzenlemeler nedeniyle nakliye yöneticileri ve karayolu taşımacılığı operatörleri, ağır takograf cezalarını önlemek için her zamankinden daha yoğun bir mevzuata uyumu sağlamak zorundalar. Şirketlerin, çalışma saatlerine saygı göstererek ve tüm dijital takograf dosyalarının ve sürücü kartı dosyalarının eksiksiz bir günlüğünü tutarak düzenlemelerine uymaları gerekmektedir.

FleetGO tüm takograf dosyalarının kolaylıkla yönetilmesine yardımcı oluyor. [.ddd] dosyalarının güvenli bir yasal arşivinin tutulmasına ve çalışma saatleri ihlallerinin kolayca tespit edilmesine olanak sağlıyor. Uzaktan Takograf İndirme özelliği ile [.ddd] dosyalarını araçlardan veya sürücü kartlarından manuel olarak indirmeye gerek kalmıyor. FleetGO CubiQ, takografa doğrudan bağlanarak hem araç verilerini hem de sürücü kartı verilerini FleetGO bulutuna yüklüyor. Tüm dosyalar, araçlar veya sürücüler nerede olursa olsun yasal periyotlar içinde otomatik olarak indiriliyor. Böylece hem zamandan hem maliyetlerden tasarruf ederek operasyonel yükü azaltabiliyorsunuz. AB düzenlemeleri ile uyumlu FleetGO, tüm dijital takograf verilerinin otomatik olarak indirilmesini sağlayarak ihlallerden kaçınmanızı sağlıyor.

Canlı sürüş özelliği sayesinde şirketler ve sürücüler, kalan çalışma saatlerini günlük, haftalık ve 2 haftalık olarak takip edebiliyorlar. Bu özellik sayesinde bir sonraki haftanın dinlenme süresinin ne zaman olacağını ve bu sürenin (en az) ne kadar olması gerektiğini de takip edebiliyorlar. Böylece şirketler, sürücüleri riske atmadan için kolayca yolculuk planlayabiliyor, aksaklıkları önleyerek cezalardan kaçınabiliyorlar.

COVID-19 Süresince Uzaktan Araç Takip Avantajı

FleetGO’nun gerçek zamanlı ve uzaktan izleme özelliği, araçlarınızın ve sürücülerinizin gerçek zamanlı konumlarına ve seyahat geçmişlerine genel olarak bakış imkânı sunuyor. Uluslararası nakliye firmaları, araçlarının; gerçek zamanlı konum, lastik basıncı, yakıt, sıcaklık takibi gibi değerlerini anlık olarak takip ederek olası aksaklıkları öngörebiliyor, önlem alabiliyor.  Filoları üzerindeki hakimiyetini koruyor. İlettiği anlık bildirim ve uyarılarla COVID-19 sürecinde müşterilerine takip ve kontrol avantajı sağlıyor. Böylece filo yönetim süreçlerindeki zaman ve enerji kaybı, yerini verimliliğe bırakıyor.

Pandemi süresince müşterilerine araç takip avantajı sunduklarına dikkat çeken FleetGO Türkiye Satış Geliştirme Sorumlusu Serkan Balaban: “Karantina altında olduğumuz bu zor süreçte gıda, içecek ve ilaç ürünlerinin yanı sıra özellikle ev ve kişisel temizlik ürünlerinde bir artış söz konusu oldu. FleetGO olarak ısıya duyarlı bu ürünlerin, karantinada bulunan tüketicilere sorunsuz ulaşmasına katkıda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz.”

Kişiselleştirilmiş Çözümler

FleetGO, iş ortakları ile birlikte çalışarak onların uluslararası filo yönetim süreçlerini geliştirmek için tasarlanmış, kıtalararası sistem ve çözümleriyle hizmet veriyor. Global ölçekteki deneyimleri sayesinde, müşterileriyle birlikte çalışarak ihtiyaçlarını anlamak ve geliştirmek için gerekli bilgi ve uzmanlığını kullanıyor. Hızlı ve sonuç odaklı çözümleriyle müşterilerinin etkin bir filo yönetim süreci inşa etmelerini sağlıyor.

Avrupa'da 5.000'den fazla şirket, her gün operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için FleetGO’ya güveniyor. FleetGO, uluslararası hizmet üreten bir şirket olarak global pazardaki tecrübesini Türkiye’deki müşterilerinin filo yönetim ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77